אוכל ומתכונים /// נהוראי סבן. והפעם: המבורגר קלאסי



נהוראי סבן, בן 23 מאור עקיבא הוא שף ויועץ קולינרי בעל נסיון רב בתחום המסעדות. נהוראי יביא מידי פעם בפעם מתכון מעניין להכנה, כך שתוכלו להתפנק בקלות על דברים טעימים היישר מהנייד והמטבח שלכם.

צילום: עצמי ויח"צ רשת בלאק

המבורגר קלאסי 5 מנות

מצרכים:

1 קילו מכסה הצלע טחון פעם אחת בחורים גדולים (ניתן לבקש מהקצב)

2 בצלים גדולים קצוצעם דק

מלח

פלפל שחור

כוס מי קרח

4 כפות שמן

הוראות הכנה

בסיר קטן מחממים את השמן ומוסיפים את הבצל, מנמיכים ללהבה הכי קטנה, מטגנים עד לקירמול ומניחים להצטנן. בקערה גדולה שמים את הבשר עם הבצל, מלח, פלפל ומי קרח. יוצרים קציצות בעזרת רינג. צולים על מחבת כ2 וחצי דקות מכל צד.

תוספות להמבוגר:

בצל מקורמל: קוצצים בצל גדול ומטגנים על להבה נמוכה עד לקירמול.

אננס בצ'ילי: מטגנים על מחבת לוהטת פרוסות אננס (אפשר טרי ואפשר משימורים) עד להזהבה, מעבירים מיד לקערה עם צ'ילי מתוק.

Comments

comments