מגדלור ניוז צרכנות | 3.7.2025 | 16:36

חובבי חופשות היוקרה יכולים להתחיל לסמן ביומן: בסתיו 2025 צפוי להיפתח בזכרון יעקב אחד ממלונות היוקרה המדוברים בישראל – מלון גורדוניה זכרון יעקב. המלון, השוכן על רכס מוריק בקצה המושבה ומשקיף לנוף הפראי של חוף הכרמל, מציע חוויית אירוח יוצאת דופן, עם 142 חדרים מעוצבים, בריכת אינסוף, ספא בשתי קומות, מטבח עונתי מוקפד ויין מקומי משובח.
מדובר בסניף נוסף של רשת "מלונות גורדוניה", שמביאה עמה פילוסופיית אירוח המשלבת חיבור עמוק לטבע עם יחס אישי וחוויה יוקרתית ברוח מורשתו של א.ד. גורדון – איש אדמה והוגה דעות. החזון שמוביל את המלון טמון ברעיון של שלוות נפש הנובעת מהמרחב, מהשקט ומההרמוניה בין אדם לסביבה.
גדי פריבר, מנכ"ל ובעלים של רשת מלונות גורדוניה, התראיין השבוע לנגה ניר נאמן, במסגרת המהדורה המרכזית של רשת 13, על פתיחתם מחדש של בתי המלון בישראל. צפו בכתבה ששודרה ב"חדשות 13" >>
בין מתקני המלון: "סלון גורדוניה" – חלל אירוח פתוח 24/7 שנועד ליצירת תחושת בית, ו־"ספא גורדוניה", עם קיר מלח טיפולי, עיצוב מינימליסטי ומתחם מפנק שמשקיף לנוף הכחול־ירוק. על פי פריבר, המלון מבקש להציע לאורחיו יותר מחופשה – אלא מפלט של רוגע אמיתי.
מלון שמתיימר להוות ״חיבור עמוק לטבע״ מתאים את הארכיטקטורה לגיאוגרפיה ולא בונה מפלצת בטון וזכוכית.
מלון שמתיימר להיטמע בטבע לא בונה קיר של 9-10 מטרים וחוסם את האויר לשכונה שלימה!
ולגבי המחיר הרצה? 2,000₪ איזה עשירון בארץ או תייר ישלם כזה סכום?
בפריז או בלונדון תשלמו 250-300$ לחדר וזה במלון יוקרה