יום שלישי, ספטמבר 23, 2025
Google search engine

אמריקה בחדרה: הכשרה החדשה מציעה בשרים שלא הכרתם וגבינה טבעונית

חדרה | מסעדה חדשה | כשר | בשר | גבינה טבעונית

מגדלור ניוז צרכנות | 9.7.2025 | 19:52


צילום: שימיס

אם אתם מחפשים חוויה אמריקאית – מהביס הראשון ועד הלגימה האחרונה – שווה שתכירו את Shimmys, רשת המסעדות הישראלית שמביאה את הדיינר האמריקאי הקלאסי לכאן, עם טוויסט מקומי וכשר. הסניף החדש בחדרה כבר מושך סועדים מכל הסביבה – והתגובות נלהבות. למיקום ולשעות הפתיחה – ליחצו כאן לאינסטגרם שלנו

כבר מהכניסה, מרגישים שזו לא עוד מסעדת המבורגרים. התפריט מעוצב בסגנון אמריקאי מובהק, וכולל מנות שמרימות את רף הציפיות – ומקיימות. הסמאשבורגר הקלאסי עשוי מנתח בקר טרי שנלחץ על הפלאנצ'ה ומגיע עם רוטב הבית וחמוצים מתוקים בלחמניה אמריקאית אליה ניתן להוסיף גבינת צ'דר טבעונית. למי שמחפש ריגוש נוסף, יש את הבורגר בצל אוקלהומה סטייל, עם בצל מקורמל  – חוויה שמתחרה בגרסאות המקור מעבר לים.

גולת הכותרת הנוספת היא הקורנדוג – נקניקייה תוצרת שימיס בציפוי בלילת תירס, שמחזירה ישר לפיירים של טקסס. לצידם תמצאו גם את כריך הרובן ניויורק – פסטרמה תוצרת בית בסגנון ניו יורק סיטי, בצל מטוגן, כרוב כבוש, חמוצים מתוקים, חרדל וגבינת צ'דר טבעונית בלחמניה טרייה – כל מה שצריך כדי לדמיין שאתם בשדרה השביעית במנהטן.

הקריספי צ'יקן של שימיס מציג תחרות אמיתית לגרסאות האמריקאיות: עוף מושרה בטחינה, מצופה בתערובת סודית ונאפה בטיגון עמוק – עם רטבים שלא תמצאו בשום מקום אחר. גם הטבעוניים לא מקופחים, עם פורטובלו & צ'יז – פטריית פורטובלו מטוגנת בציפוי פריך, עם גבינה מותכת ורוטב סודי (52 ש"ח).

בצד – צ'יפס קלאסי או בטטה, טבעות בצל או O-Rings, קולסלואו בסגנון דרומי וסלט טרי. שימיס לא רק מבטיחים – הם גם מקיימים: בשרים טריים, רטבים שמיוצרים במקום, לחמניות שמגיעות מדי יום, וצוות שמבין באוכל. למיקום ולשעות הפתיחה – ליחצו כאן לאינסטגרם שלנו

עוד חדשות
guest
0 .
Inline Feedbacks
View all comments

עוד כתבות

- Advertisment -
- Advertisment -
Google search engine
- Advertisment -
Google search engine
- Advertisment -
Google search engine