יום שלישי, ספטמבר 23, 2025
Google search engine

אירוע 'שבת תרבות' חזר לפרדס חנה-כרכור: קהילה מתכנסת לשיח פתוח וערכי

האירוע התקיים במתכונת פתוחה בבית תושב המושבה לקהל הרחב והביא עשרות מתושבי המושבה לשיח על תרבות, חברה וקהילה

בפרדס חנה-כרכור נערך בסוף השבוע (שבת, 13.9) אירוע שבת תרבות שהפך כבר למסורת במקומות רבים בארץ, ובו השתתפו שלומי מור וגל גיברשטיין, דוד מידן ומיכל קן תור (היוצר חנן יובל תוכן להשתתף אך לבסוף לא יכול היה להגיע).

שבת תרבות בפרדס חנה-כרכור | צילום רשתות חברתיות

האירוע התקיים במתכונת פתוחה בבית תושב המושבה לקהל הרחב והביא עשרות מתושבי המושבה לשיח על תרבות, חברה וקהילה. המשתתפים הדגישו כי לא מדובר רק במפגש תרבותי, אלא גם באמירה ברורה לגבי אופייה של פרדס חנה-כרכור והכיוון אליו היא חותרת – תרבות ליברלית, חופשית, של תושבים למען תושבים.

המארגנים ציינו כי האירוע הופק כולו בהתנדבות מלאה וללא מטרות רווח, ואף ללא תקציב מסודר. למרות זאת, הושקעו משאבים רבים בהקמת התשתיות, לרבות ציליות וציוד נלווה, כדי להבטיח את הצלחתו.

קראו גם >>

בסיום המפגש הודו למתנדבים, לצוות ההפקה ולכל מי שסייע להוציא את המיזם אל הפועל, והוסיפו קריאה לתושבים להירתם בתרומות -כדי להבטיח את קיומם של אירועי שבת תרבות נוספים בעתיד, שימשיכו לחזק את החוסן הקהילתי ואת החיבור בין התושבים.

עוד חדשות
guest
0 .
Inline Feedbacks
View all comments

עוד כתבות

- Advertisment -
- Advertisment -
Google search engine
- Advertisment -
Google search engine
- Advertisment -
Google search engine