יום שלישי, ספטמבר 23, 2025
Google search engine

שיח וחוויה: בית ספר באור עקיבא השיק מרחב אנגלית חדשני לתלמידים

בבית הספר היסודי נחמיה תמרי פועלים לפרוץ גבולות בחינוך הלשוני: לאחר שבית הספר מלמד אנגלית כבר מכיתה א', הוחלט להקים מרחב אנגלית חדשני וייחודי, שיאפשר לתלמידי כיתות ד'-ה'-ו' להתנסות בשפה בצורה חווייתית, פעילה ומלאת השראה.

המרחב, שצפוי להיפתח בקרוב, נבנה מתוך תפיסה חדשנית של למידה דרך התנסות, ויאפשר לתלמידים לשוחח באנגלית בלבד, לשחק, לשיר, לשחק תפקידים ולבצע מגוון פעילויות המדמות מצבים מחיי היומיום. כך, התלמידים יוכלו לשפר את הביטחון העצמי שלהם, לפתח שטף דיבור ולהעשיר את אוצר המילים בשפה האנגלית – כל זאת בסביבה תומכת ומעצימה.

צוות ההוראה בבית הספר מציין כי הקמת המרחב היא חלק מהכנה משמעותית של התלמידים לעולם הגלובלי: "במציאות הטכנולוגית והמקושרת של ימינו, שליטה בשפה האנגלית היא מפתח להצלחה ולהשתלבות בעולם הרחב. אנחנו גאים להוביל שינוי חינוכי אמיתי ולתת לתלמידים שלנו כלים לחיים".

בבית הספר מדגישים כי היוזמה החדשה משתלבת במגמה רחבה של עידוד מצוינות וחדשנות בלמידת שפות, תוך יצירת חוויית למידה מהנה, מעשירה ומקדמת.

עוד חדשות
guest
0 .
Inline Feedbacks
View all comments

עוד כתבות

- Advertisment -
- Advertisment -
Google search engine
- Advertisment -
Google search engine
- Advertisment -
Google search engine