יום שלישי, ספטמבר 23, 2025
Google search engine

מה שלום המוח שלכם? סדרת ההרצאות החדשה בבנימינה שתסקרן אתכם על התודעה

בבנימינה יוצאת לדרך סדרת הרצאות חדשה ומסקרנת בשם "תודעה מקומית על הבר", שתעסוק בקשר שבין המוח, התודעה והחוויה האנושית. הסדרה כוללת שלושה מפגשים שיתקיימו בימי רביעי בשעה 20:00 בבית ימי בנימינה, בשיתוף עם קפה דאז.

בית ימי בנימינה. צילום: באדיבות ראובן רפ

הסדרה תיפתח ב-17 בספטמבר (רביעי) עם הרצאתו של ד"ר איתמר כהן, שידבר על פסיכדליה ותודעה ויציג מחקרים עכשוויים בנושא איוואסקה, חוויות סף-מוות והשפעתן על חקר המוח.
בהמשך, ב-29 באוקטובר (רביעי), ירצה ד"ר יואב שוייצר על חקר התודעה בראי הרגע הזה, ויבחן את הדרכים בהן התודעה מעצבת את תפיסת המציאות שלנו בזמן אמת.
הסדרה תינעל ב-12 בנובמבר _רביעי) בהרצאה של מיכל דוברבינסקי שתיקרא "בין דרופ לאזעקה – מוזיקה והמוח", ותעסוק בקשר המרתק בין צלילים, קצב וחוויות מוחיות.

ממתנ"ס בנימינה-גבעת עדה ובבית ימי בנימינה מתארים כי לצד אווירה קלילה ונעימה, תהיה אפשרות ליהנות ממשקאות וארוחת ערב קלה במהלך ההרצאות. מדובר ביוזמה שמביאה תכנים מעוררי השראה וידע עכשווי לקהל הרחב, בשילוב אווירה קהילתית פתוחה ומסקרנת.

כרטיס יחיד 50 ש"ח | כרטיס זוגי 90 ש"ח | לפרטים ולרכישה – הקליקו כאן.

עוד חדשות
guest
0 .
Inline Feedbacks
View all comments

עוד כתבות

- Advertisment -
- Advertisment -
Google search engine
- Advertisment -
Google search engine
- Advertisment -
Google search engine