את השנה החדשה קיבלו עידו ורותם רובין מפרדס חנה בחדרי הלידה החדשים של המרכז הרפואי הלל יפה, לצידה של המיילדת רואן יונס, שהייתה גם המדריכה שלהם בקורס ההכנה ללידה בלידה הראשונה.
משקל הזאטוטה הטריה- 3.325 ק"ג, ויש לה כבר אח בן שנתיים וחצי שמחכה בבית לפגוש אותה.

"רותם ועידו הגיעו אתמול בבוקר", מספרת רואן, "הם ידעו שאת ארוחת החג הם יפסידו, אבל שמחו שאני אהיה המיילדת שלהם אחרי שבלידה הראשונה שלהם, המשמרת כבר התחלפה ולא אני קיבלתי את הלידה של בנם הבכור.
הפעם לא ויתרתי, אמרתי להם שאם הם באו במשמרת שלי, אז אני נשארת איתם עד הלידה, והלידה גם תהיה במשמרת שלי, וכך היה. בחרנו שירים, הפעלנו מולטימדיה מרגיעה עם דולפינים ברקע ותוך כמה שעות הילדה כבר קיבלה את השנה החדשה. הייתה לידה מקסימה".
רותם מצידה, מלבד ההתלהבות על החדר החדש, הנעים והמאובזר, שמחה בעיקר על המפגש עם רואן וכמובן על התאריך הזכיר במיוחד.