היוזמות הקהילתיות והחברתיות באור עקיבא ממשיכות גם לעבר הגל השני של הקורונה: בנות השרות המקסימות של העיר החליטו לקראת סוף השנה לערוך מבצע תודה ופינוק לנהגי התחבורה הציבורית שמסיעים אותן ובכלל באור עקיבא.
עוד במגדלור ניוז >>
• פרסום ראשון ● ראש עיריית אור עקיבא יעקב אדרי הורחק לתקופה נוספת מתפקידו
• מגדלור ניוזים – עמוד העדכונים מכל האזור מסביב לשעון
• רוצים לבדוק השבוע אם יש לכם קורונה? זו רשימת מתחמי הבדיקה ללא מרשם באיזור חדרה, אור עקיבא והמושבות
הבוקר הן פגשו את הנהגים, תלו שלטים על האוטובוסים בהם נכתב: “אומרים תודה לנהגים”, פגשו את הנהגים בתוך האוטובוסים ומחוצה להם, והעבירו מסר של אהבה ותודה לנהגי התחבורה הציבורית שעושים בימים אלה מלאכה לא פשוטה בהסעות ציבוריות ברקע גל התחלואה השני.
במסגרת המפגש עם הנהגים, חילקו גם בנות השירות משקאות ופחיות לנהגים, תרומה של עסקים מהעיר בהם בגט בעיר, ספירלה, אמריקן פיצה, הרצל משקאות והמכולת של דוד.
יוזמה נוספת שמחממת את הלב מגיעה מתונעת “בני עקיבא” בעיר: “מוקד קורונה”. חניכי הסניף פתחו מוקד טלפוני במסגרתו הם מסייעים לכל משפחה ותושב שנמצאים בבידוד בימים אלו. החניכים מסייעים בקניות לבית, איסוף חבילות, קניות של תרופות וכל סיוע נוסף לו זקוקים משפחות בבידוד.
ניתן ליצור קשר עם אושרת 050-9438938, אוריה 052-7071663 או עם שיראל 058-7827999.