יום שלישי, ספטמבר 23, 2025
Google search engine

חבר המועצה איציק פתיתו על ועדת השמות באור עקיבא: "ישיבה ביזיון – מתעלמים מהצעות התושבים"


מערכת מגדלור ניוז | 4.6.25 | 11:36


חבר מועצת עיריית אור עקיבא, איציק פתיתו, מתח ביקורת חריפה על התנהלות ועדת השמות שהתכנסה בחודש מאי 2025: "הייתה ישיבה של ביזיון. היינו אמורים לדון בבקשות שהוגשו על ידי תושבים ואנשים נוספים, אך בפועל התייחסו רק לבקשות שהעלה עידן מג'ייז", אמר פתיתו.

לדבריו, בקשות אחרות לא נדונו כלל: "הצעות כמו הנצחת דוד פאדון, שינוי שמה של קבוצת 'מכבי אור עקיבא' חזרה לשם המקורי 'מכבי אלי אור עקיבא' על שם אלי אסברגר – פשוט לא עלו כלל לדיון. לא ייתכן שקמים בוקר אחד ומחליטים שאלי נעלם".

עוד הוסיף פתיתו כי העלה הצעה לקרוא למוסד ציבורי חדש על שמה של ראומה ויצמן, רעיית הנשיא לשעבר: "ביקשתי להנציח אותה על שם בית ספר או מתנ"ס בשכונת אור ים, בתחומי העשייה שקרובים ללב פועלה – וגם זה לא התקבל".

"כל מה שאנו מעלים – לא הולך", סיכם פתיתו. "זו לא הדרך לכבד את זכרם של אנשים שפעלו למען הציבור, ולא לכבד את תושבי העיר".

עוד חדשות
guest
0 .
Inline Feedbacks
View all comments

עוד כתבות

- Advertisment -
- Advertisment -
Google search engine
- Advertisment -
Google search engine
- Advertisment -
Google search engine