שיתוף פעולה בין עיריית חדרה, למשרד הרווחה, הוביל לרכישת בזק של 95 טבלטים, כולל סים לגלישה וכרטיס מסך, עבור ניצולי שואה בחדרה. הטבלטים שיחולקו לניצולי השואה, אינם קשורים לטבלטים של מפעל הפייס שגם הם אמורים להגיע לחדרה לחלוקה לאזרחים וותיקים.
בעקבות שני הסגרים והצורך הגדול לקשר בין הסבים והסבתות לבני משפחתם, הורה ראש העירייה צביקה גנדלמן, לאתר תקציבים לצורך רכישת הטבלטים לניצולי השואה.
הקורונה מנעה מניצולי השואה, לצאת לפעילויות מחוץ לבית וכך קרה שתקציבים שהיו מיועדים לפעילויות שונות, לא נוצלו. באגף הרווחה ובמחלקת הרכש, ניהלו הליך מהיר למציאת ספקים לכמות הגדולה של הטבלטים ותוך פרק זמן מהיר ביותר, הטבלטים יסופקו לבתיהם של ניצולי השואה.
מנהלת אגף הרווחה, זיווה הימברג: “מרגש לראות כיצד כל המערכת בעיריית חדרה, מתגייסת למימוש פרוייקט כל כך חשוב, תוך פרק זמן קצר מאוד”.
ראש העירייה צביקה גנדלמן: “כבן לניצולי שואה אני מכיר מקרוב את הצרכים של האזרחים הוותיקים. אני שמח וגאה בעובדי העירייה המסורים שהתגייסו למשימה וביצעו אותה במהירות ויעילות”.