יום שלישי, ספטמבר 23, 2025
Google search engine

הסניף בחדרה מציג: "תגיעו עם חבר טבעוני רעב ואנחנו נדאג לו"


מגדלור ניוז צרכנות | 26.3.2025 | 20:31


צילום: לנדוור

בשורה מרעננת לטבעונים ולחובבי האוכל הבריא בחדרה: סניף קפה לנדוור במתחם מול החוף וילג' השיק תפריט טבעוני חדש ומגוון. כחלק מהמגמה הירוקה שכבשה את הרשת, גם בסניף החדרתי יוכלו כעת הלקוחות ליהנות ממנות טבעוניות מפתיעות, ביניהן שקשוקה שלא מפסיקים לנגב, חביתות עשירות, ואפילו גרסה טבעונית לחלוטין של אגז בנדיקט עם "חלמון" נוזלי וחלומי.

התפריט הטבעוני, שכבר הפך לשיחת היום בקרב חובבי הקולינריה, הושק בכל סניפי הרשת, למעט סניף נמל תל אביב. ברשת מבטיחים חוויית טעמים מסעירה, שתגרום גם לספקנים ביותר לשאול: "רגע, זה באמת טבעוני?"

ואיך נולד תפריט הבוקר הטבעוני? "מאוד רציתי שטבעונים יוכלו למצוא את עצמם בצורה אורגנית בתפריט מזה זמן מה", הסביר לאחרונה השף תומר עמדי שחבר לרשת "לנדוור". "האתגר היה למצוא חומרי גלם שתומכים במהלך רחב, שיהיו ורסטיליים ויביאו חוויה שטרם הייתה ברשת. כמו YO EGGS, שזה פיתוח ישראלי מבריק – זה בעיקרון ביצה עלומה מהצומח. ברגע שראיתי את חומר הגלם הזה, ידעתי שאני חייב לתת לטבעונים מנת בנדיקט פר אקסלנס. אפילו אשתי מעדיפה את המנה הזאת על הבנדיקט הלא טבעוני שיש לנו בתפריט בוקר".

עוד חדשות
guest
0 .
Inline Feedbacks
View all comments

עוד כתבות

- Advertisment -
- Advertisment -
Google search engine
- Advertisment -
Google search engine
- Advertisment -
Google search engine