עוד במגדלור ניוז >>
• תושב אור עקיבא רכב על אופניים חשמליים, נעצר וניסה להימלט תוך איומים על שוטר: “אדחוף לך אצבע משולשת”
• מגדלור ניוזים – עמוד העדכונים מכל האזור מסביב לשעון
• עדות קשה בבנימינה: הכלב נבח, עובר אורח תקף אותו קשות, שבר לו שיניים וגרם לזעזוע מוח

פסולת ברחובות, הזנחה בתחום הניקיון ופחים שלא מפונים בזמן ועולים על גדותיהם: בימים האחרונים התקבלו מספר תלונות במסר האדום של מגדלור ניוז על ידי תושבים באור עקיבא, על הזנחה מתמשכת בתחום הניקיון והתברואה בעיר.
“המצב בלתי נסבל, יש סירחון מכל פח, הפחים כבר נשפכי החוצה ולאף אחד לא אכפת”, כתב תושב המתגורר בשכונת קנדי.
ואכן, פסולת רבה נערמה בשכונות ורחובות רבים באור עקיבא, וניתן לראות פחים מלאים ופסולת ברחובות בשכונות קנדי, שז”ר, בן גוריון ואף בשכנת גני אור ובחלקים משכונת היובל בצפון העיר.
“תסתובבו קצת בשכונות הישנות, בקנדי, שז”ר, תראו מה הולך שם”, סיפרה תושבת העיר. “אתם לא מבינים מה קורה פה. כל פעם מחדש, הזבל פה ברחובות, הריח נורא, ואף פעם זה לא מסתדר לאורך זמן. הגיע הזמן לעשות עם זה משהו. נבחרי הציבור צריכים לעשות משהו, תשמיעו קול”.
