חינוך למזון אורגני: בסיור מקצועי שנערך עבור צוות אגף התזונה במשרד הבריאות, יחד עם הנהלת ארגון החקלאות האורגנית של ישראל, בחוות אורגניות שבכרמל, הועלו על הפרק הנושאים החשובים של שילוב פירות וירקות אורגנים בתוכניות ההזנה של ילדי ישראל.
הסיור התקיים בחוות מקורה בכרם מהר"ל ובמשק הר פרחים במושב עופר שבכרמל ובו לקחו חלק: פרופסור רונית אנדוולט – מנהלת אגף התזונה במשרד הבריאות, פרופסור באוניברסיטת חיפה. דר' מורן בלייכפלד – מנגאזי – סגנית מנהלת אגף תזונה. שירלי רחמיאל – דיאטנית – מרכזת נושאי תזונה. ראנה חג'מי – אחראית על התזונה במגזר הערבי. גיא רילוב – חקלאי אורגני, יו"ר עמותת ישראל אורגנית, יואל הר פרחים – חקלאי אורגני ממושב עופר, ענת פרקש – מרכזת בוסתן תום בחוות מקורה בכרם מהר"ל, אייל בן שמחון – אדמה חיה , טלי ברנר – מרכזת תחום תעשיה בארגון לחקלאות אורגנית ואון חן – חקלאי אורגני, יו"ר הארגון לחקלאות אורגנית בישראל.
המשלחת דנה והמליצה לעודד את משרד החינוך לשלב ירקות ופירות אורגניים בתוכנית ההזנה, להסב גינות חקלאיות במרכזים לבריאות הנפש ברחבי הארץ – לגינות אורגניות וכיצד לשלב מוצרים אורגניים בקיוסקים של בתי הספר, העיקר שילדי ישראל יאכלו יותר בריא.