הצטרפו לקבוצת המתכונים בוואטסאפ
חברת "פסטה ריקו", החברה הישראלית המתמחה בייצור פסטה טרייה איכותית בשיטה איטלקית מסורתית, מגישה מתכון מיוחד לרביולי מטוגן מצופה בגבינת פרמג'יאנו רג'יאנו, המוגש עם עלי תרד ופיסטוקים על מצע של פולנטה.
השימוש במנה בפסטה טרייה מסוג רביולי תרד וריקוטה ופולנטה תירס משובח של "פסטה ריקו". המנה טעימה להפליא, קלה להכנה ומתאימה לשילוב כארוחת חג חגיגית לכל המשפחה.
מצרכים (לכ- 2-3):
1 חבילה רביולי תרד וריקוטה של "פסטה ריקו"
1 מיכל פולנטה תירס של "פסטה ריקו" (200 גרם)
1 שקית (100 גרם) פתיתי גבינת פרמג'יאנו רג'יאנו (100 גרם)
.
100 גרם עלי תרד טריים
100 גרם פיסטוקים קלופים
לטיגון: שמן קנולה
להגשה: שמן זית וצ'ילי גרוס
צילום: נמרוד סונדרס
אופן ההכנה:
-
מברישים את הרביולי במעט מים ומצמידים אותם לפתיתי הגבינה.
-
מטגנים את הרביולי בשמן חצי עמוק משני הצדדים עד להזהבה.
-
מחממים את הפולנטה במחבת עד לבעבוע עדין ומעבירים לצלחת הגשה שטוחה.
-
מניחים על הפולנטה עלי תרד טריים ואת הרביולי, מזלפים מעל שמן זית ומפזרים מעט צ'ילי גרוס ופיסטוקים.
.
.
.