שרון לוי | 22.1.2025 | 15:16

בעקבות "פוסט" ברשת החברתית על גניבת אופניים בזכרון יעקב, הצליחו שוטרי מחוז חוף לאתר את החשוד ואת האופניים שהושבו חזרה לבעליהם. שוטרי תחנת זכרון יעקב במחוז חוף פתחו בחקירה עם קבלת דיווח בעקבות פוסט הפורסם ברשתות החברתיות בגין גניבת אופניים חשמליים.
השוטרים החלו באיסוף ממצאים וראיות וכעבור זמן קצר הצליחו לאתר את החשוד בשנות ה-30 לחייו תושב זכרון יעקב , עצרו אותו לחקירה בתחנת המשטרה והחזירו את האופניים לבעליהם. בהתאם לצרכי החקירה וממצאיה תבקש המשטרה להאריך את מעצרו בבית המשפט.

פשיטה משטרתית בזכרון יעקב: שלושה קטינים נעצרו
שרון לוי | 21.1.2025 | 13:46
מאבק המשטרה במחוז חוף בתופעת הסמים בקרב בני הנוער: שוטרי תחנת זכרון יעקב מחוז חוף עצרו 3 קטינים בני 14-17 בפשיטה משטרתית.
במסגרת מאבק שוטרי מחוז חוף בנגע הסמים המרעילים את הרחובות , פשטו שוטרי מחלק הנוער של זכרון יעקב על ביתו של קטין בזכרון יעקב ובו נכחו 2 קטינים נוספים תלמידי בית ספר בגילאים 14-17 בחשד לסחר והחזקת סמים. לידיעה המלאה
תושב נווה הברון בזכרון יעקב הורחק מהיישוב לחודש בעקבות חשד לתקיפת שכנו
דיווחי מגדלור ניוז | 16.1.25 | 19:42
בית משפט השלום האריך את מעצרו של תושב (44) נווה הברון בזכרון יעקב, החשוד באיומים ותקיפה כלפי שכנו בשני אירועים נפרדים.
לפי החקירה, ב-13 בדצמבר 2024 הוגשה תלונה ראשונה נגד החשוד, לאחר שאיים על שכנו. חמישה ימים לאחר מכן, ב-18 בדצמבר, החשוד תקף את השכן באבנים, תוך גרימת חבלות משמעותיות. נציג המשטרה ציין כי מדובר בתקיפה חמורה ולא במעשה תקיפה סתם, וצירף תמונות כראיה לבית המשפט. לידיעה המלאה