רעבים? לקראת הקיץ, מסעדות חדשות נפתחו בחדרה

המבורגרים, בשרים, גלידרייה, פיצה ובירה, וגם בורקסים וסמבוסק: בתוך כחודש נפתחו 5 סניפים של רשתות מזון בעיר

מאת: מערכת מגדלור ניוז, 17.07.2019, 16:18


הקיץ עושה אתכם רעבים? מספר מסעדות ובתי קפה חדשים נפתחו לאחרונה בחדרה. 

במול החוף וילג’ בחדרה נפתח בשבוע שעבר סניף של רשת “רובן“. כריך הרובן המפורסם התחיל להימכר כבר בשנות ה-20 של המאה הקודמת במעדניות היהודיות של ניו יורק (DELI) ולמעשה הגיע לעיר הגדולה יחד עם היהודים שהיגרו מאירופה לארה”ב. סוד הכריך שכבש את ניו יורק היה תהליך ההכנה הבלתי מתפשר אשר כלל כבישה ארוכה של חזה הבקר, בישול ועישון מוקפד ולבסוף, הגשה מושלמת של כריך עסיסי עם כמויות בשר מעושן נדיבות ביותר.

רשת רובן מביאה את הטעמים האמריקאים לישראל: זה מתחיל בכריך הרובן וממשיך לסלופי ג׳ו עם ברביקיו מעושן תוצרת בית ולמגוון רחב של המבורגרים ובשר איכותי וטעים. רובן הוא מותג מקבוצת קפה קפה, קבוצת בתי הקפה והמסעדות הגדולה והמובילה בישראל, שמנוהלת על ידי נעם צימרמן ובבעלות של רונן נימני ומיקי טיל. המסעדה כשרה בהשגחת הרבנות חדרה.

עוד נפתח במתחם המתחדש VIBE Pizza & Beer  – פיצה בר תחת כיפת השמיים עם בירות קרות, גחלים לוהטים עם טעמים קייצים ופיצה בתנור אבן שאופים במקום.

 

בתחנת הדלק “פז” בכיכר המשטרה בחדרה נפתח מתחם מזון חדש. בין היתר, נפתח “בורגר סאלון“. בתפריט: בשרים הכוללים את הוויילד-בורגר העשוי כולו מ-100% בשר בקר טרי שמקורו בחווה שלהם, מנות כמו סלופי ג’ו, שניצלונים, כנפיים בתוספת צ’יפס, טבעות בצל, צ’יפס בטטה, סלטים ועוד.

ועוד בתחנת הדלק “פז” בכיכר המשטרה: “סמבוסלה“. הסניף מצטרף לסניך נוסף בעיר ברחוב הנשיא וסניף באור עקיבא. מה אוכלים? סמבוסקים, פיצות, טוסטים, פוקאצ‘ות ובורקס טורקי. כשרות בד”צ למהדרין.


5 עסקים חדשים בחדרה בחודש אחד || צילום אילוסטרציה

גם גלידת “גולדה” הצטרפה למתחם בשבוע שעבר. גלידה גולדה מבית אניטה מציעה מבחר גלידות בייצור עצמי, יוגורט, קינוחים, אסאי ועוד.