יום שלישי, ספטמבר 23, 2025
Google search engine

מוכר למשטרה מאור עקיבא נעצר בחשד למעורבות בירי ביום שישי בעיר – ושוחרר


שרון לוי | 25.1.25 | 10:19


י', מוכר מאוד למשטרה בן 38 מאור עקיבא, הנחשב יעד מרכזי של משטרת מחוז חוף ושוטרי מרחב מנשה, שוחרר ממעצר לאחר שנחשד במעורבות בירי באור עקיבא ביום שישי שעבר.

ל-י' כיום עסקים שונים, בין היתר עסקי אוכל באור עקיבא. באמצע השבוע האחרון הוא נעצר כאמור בחשד למעורבות באירוע ירי שאירע ביום שישי שעבר בשעות הבוקר סמוך לחנויות של שכונת קנדי בעיר, ירי שבו נפצע תושב העיר. החשד העיקרי נגדו היה פציעה כאשר גם הוא, לכאורה, היה חמוש.

מזירת הירי לפני כשבוע בשכונת קנדי | מגדלור ניוז קליק

• קראו גם >>> פצוע מירי ברחוב הנשיא באור עקיבא

בדיון שנערך בבית משפט השלום בחדרה, ביקשה המשטרה להאריך את מעצרו ב-5 ימים, בטענה שיש ראיות המחברות אותו לאירוע הירי. לעומת זאת, עורך דינו של י' טען כי אין ראיות ממשיות נגד החשוד, אלא רק מידע מודיעיני שאינו מבסס חשד מספק. לדבריו, י' מסר גרסה לחוקרים והכחיש כל קשר לאירוע.

במהלך הדיון חשף עו"ד כי קצין משטרה הציע ל-י' חלופה של הרחקה ל-15 ימים מאור עקיבא ומעצר בית של מספר ימים, אך החשוד סירב להצעה. בעקבות כך דרש הסנגור לשחררו באופן מיידי.

השופטת ראניה סרוג'י החליטה לשחרר את החשוד בתנאים מגבילים. "בחנתי את תיק החקירה, עדות הקורבן, עדות החשוד ובנסיבות העניין מתקיים חשד סביר הקושר את החשוד לעבירות המיוחסות לו. אמנם מדובר בחשד ברף שאינו מצדיק מעצר, וטוב עשתה המשטרה מקום בו החליטה לשחרר את החשוד". השופטת החליטה על שחרורו של החשוד בתנאים מגבילים הכוללים הרחקה מאור עקיבא למשך 10 ימים, אי יצירת קשר עם מי מהמעורבים וערבויות כספיות.

עוד חדשות

הערה 1

guest
1 .
Inline Feedbacks
View all comments
Anonymous
Anonymous
25/01/2025 10:39

מגיע לו 🙏

עוד כתבות

- Advertisment -
- Advertisment -
Google search engine
- Advertisment -
Google search engine
- Advertisment -
Google search engine