אחרי שחלתה והתחילה לבשל בריא, תמר מפרדס חנה-כרכור הגיעה ל’מאסטר שף’ – האם עברה שלב?

תמר מונטג בת ה-40 ניסתה את כוח הבישול הבריא בניחוח אסיאתי מול השופטים הקשוחים של "מאסטר שף", בפרק ששודר השבוע. את האודישן הראשון היא צלחה, אז מה קרה במנה הפרונטלית?

אחרי שחלתה והתחילה לבשל בריא, תמר מפרדס חנה-כרכור הגיעה ל’מאסטר שף’ – האם עברה שלב?

תמר מונטג בת ה-40 ניסתה את כוח הבישול הבריא בניחוח אסיאתי מול השופטים הקשוחים של "מאסטר שף", בפרק ששודר השבוע. את האודישן הראשון היא צלחה, אז מה קרה במנה הפרונטלית?

מגדלור-פיד ♋

“התהפכתי הרבה בשנים האחרונות. אבא שלי חלה בסרטן ונפטר תוך 7 חודשים. בגלל המצב התפרצה אצלי מחלה אוטואימונית מאוד קשה. בזמנו לא ידעתי כלום על הרפואה האלטרנטיבית. כמובן שטופלתי בתרופות. הרגשתי סטרס ושאני מתנתקת מהגוף שלי”.

את הסיפור הזה סיפרה תמר מונטג מפרדס חנה-כרכור, באודישן בו השתתפה בפרק ששודר השבוע בתוכנית “מאסטר שף” בקשת 12. מונטג, , בת 40, נשואה + 2, במקור מקריית מוצקין, למדה בצעירותה באוניברסיטת ב”ש, בין היתר כלכלה, הכי רחוק מהמקצוע בו היא עוסקת היום – נטורופטיה.

מונטג חשפה כי בעקבות מחלתה, נחשפה יותר ויותר לאוכל טבעי. “אני אוהבת מטבח אסיאתי אני מבשלת תזונה בריאה בבית אחרי שהתחלתי תזונה טבעית יותר, בלי חומרים משמרים ובלי אוכל מעובד. פתאום ראיתי שאפשר גם טעים גם בריא. נפתחה אצלי צ’אקרה מטורפת ברגע שנחשפתי לעולם הזה.

“אפשר גם לאכול בריא, גם טעים, אפשר לעזור גם לכל מיני בעיות רפואיות בעזרת תזונה. הבסיס הוא לא לקנות אוכל מעובד שמבוסס על שומנים וסוכרים, אלא לאכול כמה שיותר קרוב לטבע”.

תמר הוסיפה כי “בני הבית מאוד זורמו איתי מבחינת התזונה והבנות זורמות איתנו, מה שהן מקבלות מגיל צעיר – יישאר איתן הלאה בחיים”.

באודישן הראשון הכינה תמר סלט קארי ירוק על בסיס אורז בניחוח ג’ינג’ר עם עוף בטופו. השופטים ישראל אהרוני, אייל שני, חיים כהן, מיכל אנסקי ורותי ברודו אהבו את הסלט הראשוני של תמר והעבירו אותה לשלב הבישול הפרונטלי.

במנה השנייה היא הכינה, תוך כדי שהיא מדברת עם השופטים – קציצות כרישה ועוף ברוטב עגבניות מתוק-חמוץ, עם פירה בטטה, תפוח אדמה וארטישוטק ירושלמי. “סבתא שלי הייתה מכינה את המנה בפסח ויש בה קמח מצות. הבנות שלי עפות עליה”, סיפרה.

ומה חשבו השופטים על המנה?
מיכל אנסקי: “אני חייבת להודות שהאוכל שלך בא לי טוב. בהתחלה אמרתי לעצמי ‘אוי ואבוי’ אבל כשאכלתי את זה – זה בדיוק עשה לי נעים. אני מעבירה אותך”.

אייל שני: “אני מתלבט. את חוזרת בתשובה באוכל ובהמון דרכי חיים. את עוסקת בנטורופטיה שזה קשר עמוק. הצלחת שלך יפה עם צבעים יפים. אני נוגע בפירה והוא קר. קציצת העוף כל כך נעימה. זה נעימות של סבתות. אני אעביר אותך”.

אהרוני: “אם הייתי ילד שלך הייתי שמח לקבל מנה כזאת. אבל אני לא בטוח שזה מתאים למאסטר שף. אני לא מעביר אותך”.

רותי ברודו: “המנות נורא יפות וצבעוניות. אבל, לדעתי המנות ילדותיות, אני מצטערת אבל אני לא מעבירה אותך. יש לך יד טובה אבל את צריכה להראות יותר מקציצות עוף”.

— אגף הוידאו —–  שוד מאבטח בסופרמרקט לאור היום [לכתבה]

/// צילומי מסך: מתוך ערוץ 12
לכל העדכוניםחדשות פרדס חנה-כרכור

עוד בפרדס חנה-כרכור

פרסמו במגדלור ניוז ותגיעו לעשרות אלפי קוראים וגולשים מכל האזור מידי חודש

השאירו פרטים ונציג האתר יחזור אליכם עם הצעה שמתאימה לכל תקציב >>

עוד באור עקיבא

הצטרפו אלינו

ארכיון כתבות

אולי יעניין אותך

נפרדים מצביקה פיק ז”ל: על הקשר של גיל חי שרון ז”ל, שמוליק סימקה וגולן מסיקה מאור עקיבא – למאסטרו (וידאו)

גיל חי שרון ז”ל שאב ממנו השראה והעריץ אותו # שמוליק סימקה גדל על שיריו וביצע לכבודו ביצוע פרידה # גולן מסיקה לא פספס הזדמנות להצטלם איתו באירועים ובהופעות # המוסיקאים ופעיל הציבור מאור עקיבא נפרדים מהמאסטרו שהלך השבוע לעולמו

לידיעה המלאה

מגדלור-פיד ♋

דילוג לתוכן