יום שלישי, ספטמבר 23, 2025
Google search engine

חושבים להיכנס עם הרכב לחוף בחדרה? כדאי שתראו את זה קודם [וידאו]

חדרה | חוף | אולגה| משטרה | אכיפה

שרון לוי | 13.5.25 | 10:27


ארכיון להמחשה | דוברות המשטרה

מבצע אכיפה משולב נערך בסוף השבוע האחרון בחופי חדרה, נגד נהגים פורעי חוק ועבירות תנועה מסכנות חיים. במסגרת הפעילות נרשמו עשרות דוחות תנועה, רכב שטח יוקרתי מסוג "מאבריק" הושבת, ורישיון הנהיגה של אחד המעורבים נפסל ל-30 יום.

במבצע השתתפו שוטרי תחנת חדרה במחוז חוף, יחידת השיטור העירוני, פקחים עירוניים ופקחי רשות הטבע והגנים. הכוחות פעלו לאורך החופים כדי לשפר את תחושת הביטחון בקרב המתרחצים ולהרתיע נהגים מסוכנים.

האכיפה כוונה נגד כלי רכב משתוללים, טרקטורונים, אופניים חשמליים ונהגים הנוסעים בניגוד לחוק בשטחי החוף והטיילת. כמו כן נרשמו דוחות על עבירות סביבתיות, כולל השלכת פסולת והפרת תקנות שמירה על הטבע.

מהמשטרה ועיריית חדרה נמסר כי האכיפה תימשך גם בהמשך, כחלק ממאבק נחוש להשבת הריבונות לחופי הרחצה ולשמירה על שלום הציבור והסביבה.

עוד חדשות
guest
0 .
Inline Feedbacks
View all comments

עוד כתבות

- Advertisment -
- Advertisment -
Google search engine
- Advertisment -
Google search engine
- Advertisment -
Google search engine