מסעדות, בתי קפה, שווארמיות, שווקים, פיצריות, גלידריות, אטליזים, המבורגריות, סושיות, תאילנדי ועוד

רשת ההמבורגרים "יומנגס" פתחה סניף חדש באזור חדרה

הידיעה המלאה בהמשך המדור ⬇️

 מתכון חגיגי לארוחת ראש השנה: פשטידת תפוחי אדמה, בשר ועגבניות

 בפתחה של השנה החדשה ולרגל חג ראש השנה המותג מאסטר שף מציע מנה חגיגית שתתאים לארוחת החג:  פשטידת תפוחי אדמה, בשר ועגבניות. מנה חגיגית שתשמח גם את הילדים וגם את המבוגרים. טעימה, קלה להכנה ומעשירה כל שולחן חג. צילום: נמרוד סונדרס
רכיבים (לתבנית בקוטר 26):
3 תפוחי אדמה לבישול
2 חלמונים
½ ק”ג בשר בקר טחון
1 בצל קלוף וקצוץ דק
3 שיני שום כתושות
4 כפות רסק עגבניות איטלקיות מאסטר שף
1 כוס מחית עגבניות מאסטר שף
1 כוס שימורי  אפונה
2 כפות שמן זית
מלח לפי הטעם
פלפל שחור גרוס לפי הטעם
 
אופן ההכנה:
  1. מקלפים את תפוחי האדמה, חותכים לרבעים ומבשלים במי מלח במשך כ-20 דקות עד שתפוחי האדמה מתרככים לחלוטין.
  2. מועכים לפירה חלק, מוסיפים חלמונים, מתבלים בפלפל ואם יש צורך גם במלח ומערבבים לפירה חלק.
  3. בינתיים: מחממים שמן זית במחבת ומטגנים את הבצל והשום עד להזהבה קלה.
  4. מוסיפים בשר טחון ושחמים במשך כ-5 דקות, מוסיפים רסק עגבניות ועגבניות מרוסקות ואפונה ומבשלים יחדיו במשך כ-5 דקות נוספות. מתבלים.
  5. יוצקים את תערובת הבשר לתבנית משומנת ומהדקים. מעל משטחים את הפירה בשכבה אחידה.
  6. אופים בתנור בחום בינוני, 180 מעלות במשך כ30 דקות.




 מתכון חגיגי לארוחת ראש השנה: פשטידת תפוחי אדמה, בשר ועגבניות

 בפתחה של השנה החדשה ולרגל חג ראש השנה המותג מאסטר שף מציע מנה חגיגית שתתאים לארוחת החג:  פשטידת תפוחי אדמה, בשר ועגבניות. מנה חגיגית שתשמח גם את הילדים וגם את המבוגרים. טעימה, קלה להכנה ומעשירה כל שולחן חג. צילום: נמרוד סונדרס
רכיבים (לתבנית בקוטר 26):
3 תפוחי אדמה לבישול
2 חלמונים
½ ק”ג בשר בקר טחון
1 בצל קלוף וקצוץ דק
3 שיני שום כתושות
4 כפות רסק עגבניות איטלקיות מאסטר שף
1 כוס מחית עגבניות מאסטר שף
1 כוס שימורי  אפונה
2 כפות שמן זית
מלח לפי הטעם
פלפל שחור גרוס לפי הטעם
 
אופן ההכנה:
  1. מקלפים את תפוחי האדמה, חותכים לרבעים ומבשלים במי מלח במשך כ-20 דקות עד שתפוחי האדמה מתרככים לחלוטין.
  2. מועכים לפירה חלק, מוסיפים חלמונים, מתבלים בפלפל ואם יש צורך גם במלח ומערבבים לפירה חלק.
  3. בינתיים: מחממים שמן זית במחבת ומטגנים את הבצל והשום עד להזהבה קלה.
  4. מוסיפים בשר טחון ושחמים במשך כ-5 דקות, מוסיפים רסק עגבניות ועגבניות מרוסקות ואפונה ומבשלים יחדיו במשך כ-5 דקות נוספות. מתבלים.
  5. יוצקים את תערובת הבשר לתבנית משומנת ומהדקים. מעל משטחים את הפירה בשכבה אחידה.
  6. אופים בתנור בחום בינוני, 180 מעלות במשך כ30 דקות.

רשת ההמבורגרים “יומנגס” פתחה סניף חדש באזור חדרה

28.7.20
רשת ההמבורגרים ‘יומנגס – ‘Humongous של האחים טל וגל בכר, פותחת בימים אלה סניף בפרדסיה. הסניף החדש, יהיה החמישי של הרשת שהוקמה בשנת 2010.
רשת ההמבורגרים ‘יומנגס –’Humongous, ידועה כמוסד קולינרי שמביא בשורה חדשנית של המבורגרים מושחתים ומוגזמים, ומוכרת בתור זו שהמציאה מחדש את קציצת ההמבורגר בחצר הבית שבמושב, ומאז הפכו לסוד ידוע בין חובבי ההמבורגרים בישראל. האחים בכר ממשיכים לחדש והפעם החליטו להביא את החוויה של יומנגס לפרדסיה.
יומנגס. צילום יח”צ: גדי גולן
במטבח של ‘יומנגס –Humongous’, נעשה שימוש בחומרי הגלם האיכותיים ביותר בשוק כדוגמת רוטב מייפל טהור, כמהין, גבינות מכל העולם, כבד אווז, וכו’. בין המנות הפופולאריות: המבורגר צרפתי מבשר בקר עם צ׳אנקים של כבד אווז, שמן פטריות כמהין שחורות, חרדל דיז׳ון ונגיעת ריבת בצל ועוד.
האחים טל וגל בכר, הקימו את סניף ‘יומנגס – Humongous’ הראשון בשנת 2010 ומאז שינו את שוק ההמבורגרים בישראל באמצעות חווית בילוי ייחודית, מקורית ומושקעת וזו שמובילה את שוק ההמבורגר בישראל.
דילוג לתוכן