סקר הליכוד: אדרי גבר על יוסיפוב בפער קטן של 7%; ההחלטה – בקרוב


בחירות 2018

[ujicountdown id="בחירות 2018 " expire="2018/10/30 08:00" hide="true" url="" subscr="" recurring="" rectype="second" repeats=""]


סקר "מכון סמית" שנערך בימים האחרונים באור עקיבא מלמד על יתרון קל לראש העיר המכהן יעקב אדרי על פני ראש העיר לשעבר שמחה יוסיפוב.

במקרה שאדרי מתמודד לבדו מול יוסיפוב הוא גובר עליו בפער של 6% בלבד – 47% לאדרי, 41% ליוסיפוב, כאשר 12% עדיין מתלבטים. הפער נשאר דומה גם כאשר ארבעה מתמודדים לראשות העיר – אדרי, יוסיפוב, איציק פתיתו ונח שמאילוב.

בסקר של התנועה שנערך בחודש אפריל 2018, לפני כ-4 חודשים, הפער בין אדרי ליוסיפוב היה גם כן כ-7% – 45% לאדרי ו-38% ליוסיפוב כאשר 17% עדיין לא החליטו.

יוסיפוב (מימין) ואדרי. הפער מהסקר מאפריל האחרון – נשמר

 

בסקר נכתב כי "כמעט כולם מכירים את שמחה יוסיפוב והוא נתפס כמי שמתאים להיות ראש העיר הבא של אור עקיבא" וכן כי "מעמדו של ראש העיר (אדרי – א"ט) נכון להיום די יציב: 47% רוצים שישאר קדנציה נוספת, 38% רוצים שיוחלף (אחוז די גבוה), 15% לא ענו".

בסקר נשאלה שאלה הנוגעת גם לרמת שביעות הרצון מנראות השכונות ומצבן. "הערכה לשרותי העירייה בשכונות סבירה (60% מרוצים) ונמוכה יותר מאשר באפריל 2018 (70% היו מרוצים)", נכתב במסקנות.

יו"ר הוועדה המוניציפלית של תנועת הליכוד, חיים ביבס, מסר הבוקר ל"מגדלור ניוז" כי הועדה תתכנס בקרוב ותקבל החלטה באשר למועמד הליכוד בבחירות לראשות העיר. 

יש לכם סיפור מעניין שתרצו שיתפרסם? שתפו אותנו במסר האדום.


[fbcomments]

 [blog_news title="עוד חדשות" style="" count="4" category="" category_multi="" excerpt="0" link="" link_title=""]

 

מוקד מגדלור ניוז אור עקיבא – עוזרים לכם לפתור בעיות

יש בור בכביש ליד הבית? יש מפגע בשכונה? מוקד מגדלור ניוז אור עקיבא כאן בשבילכם. מוזמנים לפנות אלינו בערוצי האתר ולשלוח תיאור של המפגע ותמונה, אנחנו נפרסם ונהדהד על מנת שיקבל עוד חשיפה בדרך לפתרון. ניתן לפנות בוואטסאפ, במייל ובמסרים בפייסבוק

קרא עוד »

כל הזכויות שמורות למגדלור ניוז 2023

דילוג לתוכן