מגדלור ניוז צרכנות | 29.6.2025 | 20:26

לאחר תקופה של חוסר ודאות וסגירה כפויה בשל המצב הביטחוני, מסעדת רוברטה וינצ’י בפרדס חנה-כרכור חוזרת לפעול – עם תפריט קיץ מרענן וחגיגי. רגע לפני שהאזעקות החלו, הספיקו ברוברטה להשיק את תפריט הקיץ, אך נאלצו להפסיק את הפעילות ולהתרכז בפינוי המקום ובשמירה על ביטחונם של העובדים והלקוחות. כעת, עם שובה של השגרה, מתכננים שם לפתוח מחדש ב-1 ביולי.
ברוברטה מציעים חוויה איטלקית מקומית, תחת ניהולם של רז אלמוג והשפים עידו פיינר וירון מלכה. המסעדה ממוקמת בבית קסום, בין עצי פרי וחצר רחבת ידיים, ומבוססת על חומרי גלם טריים ועונתיים – כולל דלועים שגודלו במיוחד למסעדה בעונה זו. תפריט הקיץ כולל מגוון מנות יצירתיות כמו ניוקי עם יוגורט חם, פטוצ'יני פפרוני, פיצה פוטנסקה, לברק שלם מהטאבון וקרפצ'יו בקר לצד מנות טבעוניות מגוונות.
פתיחת המסעדה מחדש מבטאת גם את חזרתה של הקהילה המקומית לשגרה – עם טעמים, צבעים ואירוח שמתחילים שוב לחזור לחיים. לכתובת המסעדה ועוד כמה מנות מהתפריט שלה – הקליקו כאן, למעבר לאינסטגרם שלנו
בטח משתף פעולה עם השוטרים… מה כבר יעשו לו? בתי המשפט עושים צחוק מהעבודה ונותנים ענשים קלים ברף התחתון של הענישה הקבועה בחוק, אז למה לא לחזור ולפשוע?