נועם מור | 14.7.25 | 20:55
אחרי שני עשורים של טעמים תל-אביביים, הבייקרי של רותי ברודו יוצא מהעיר – ובשישי ה-22 באוגוסט יגיע גם לפרדס חנה, במסגרת סיבוב קיץ חגיגי במתחמי BIG ברחבי הארץ.
הדוכן יוקם במתחם BIG פרדס חנה ויפעל בין השעות 9:30 בבוקר ועד 15:00 בצהריים. במהלך היום יוכלו המבקרים ליהנות ממגוון רחב של קלאסיקות אהובות מבית הבייקרי: מאפים טריים, עוגות קלאסיות, כריכים מושקעים, קפה איכותי, סדרת קינוחים חדשה – וכמובן עוגת הגבינה האייקונית של רותי ברודו, שנחשבת לאחת העוגות המפורסמות והאהובות בארץ.
הסיפור של הבייקרי החל בשנת 2005 ברחוב יד חרוצים בתל אביב, כשברודו החלה לאפות עוגות ומאפים ליושבי מסעדת הקופיבר הצמודה. עוגת הגבינה בסגנון ניו-יורקי הפכה ללהיט מקומי, ולאט לאט נוספו מתכונים נוספים – עוגת שוקולד עשירה, פאי תפוחים, לחמים בעבודת יד, ומגוון קינוחים בהשראת הפטיסרי הצרפתי והבולנז'רי הקלאסי.
מאז ועד היום צמחה הבייקרי לרשת מוכרת עם סניפים בכל תל אביב, אך זו הפעם הראשונה שהיא פונה גם אל הקהל שמחוץ לעיר. "החלטנו שהקיץ הזה אנחנו יוצאים לדרך – ולוקחים את הטעמים שלנו גם ליישובים נוספים," נמסר מהבייקרי.
ברוכה הבאה רותי האופה המהוללת. נבוא לבקר, לחייך ולטעום.