בפרדס חנה-כרכור נפתחה בימים האחרונים מסעדת אוממיס (Ommis), המציעה חוויה קולינרית חדשה באזור ומצטרפת לגל המסעדות הבריאותיות שצובר תאוצה בשנים האחרונות. המקום, שנפתח ביוזמת מתן ונעמי, מתמקד בקונספט של קערות בהרכבה עצמית לצד מנות נוספות כמו כריכים יצירתיים, אוניגירי בשרים ממולאים וחמוצים בסגנון אמריקאי. למיקום ושעות הפתיחה – הקליקו לאינסטגרם שלנו.

בלב התפריט עומדות קערות בהרכבה אישית, שבהן הסועדים בוחרים שלב אחר שלב את רכיבי המנה – החל מבסיס של אורז, נודלס או קינואה, דרך ירקות טריים וצבעוניים, חלבון לבחירה (חזה עוף, בשר מפורק או טופו), רטבים מגוונים וטופינגים קראנצ'יים. אופציה נוספת היא תוספת ביצת ראמן רכה, שמעניקה למנה מראה ייחודי וטעם עשיר.
בעלי המקום מספרים כי הם שואבים השראה מהמטבח האסייתי והאמריקאי, ומשקיעים מחשבה רבה לא רק בטעמים אלא גם בצבעוניות ובמרקמים של כל מנה. לדבריהם, "כל קערה שיוצאת מהמטבח היא חגיגה של צבעים, טעמים וריחות – ואנחנו נהנים מכל רגע של יצירה".
לרגל ההשקה, המקום מציע טעימות של קוקטיילים וחמוצים ביתיים לכל הבאים. "זה רענון קולינרי במרכז פרדס חנה-כרכור", סיפר תושב המושבה, "אופציה חדשה, צבעונית ובריאה לארוחות צהריים וערב". למיקום ושעות הפתיחה – הקליקו לאינסטגרם שלנו.
עוד חדשות פרדס חנה-כרכור >>
- שנה של התחלה חדשה: שורת קצינים צעירים מחדרה והסביבה סיימו קורסים יוקרתיים בצה"ל
- עדכוני רכבת ישראל | 22.9 | תנועת הרכבות בראש השנה ובחג
- לאוהבי הז'אנר: דותן פולק, סופר צעיר מאור עקיבא מוציא ספר ביכורים
- נתניה || עדכונים מסביב לעיר – 21-27.9.25
- אחרי הכישלון במחלקת הדוברות: עיריית אור עקיבא מחפשת דובר חדש; אתר חדש כבר בקנה – שנתיים בלבד לאחר הקודם
אכלתי שם כריך אסאדו הכי טעים שאכלתי!!! שילוב מיוחד בטוח שאחזור