יום שלישי, ספטמבר 23, 2025
Google search engine

אורז, שעועית וטבחה: מסעדה בפרדס חנה-כרכור הולכת, פשוט, על אוכל ביתי

אוכל ביתי | מסעדה | פרדס חנה-כרכור | מהמטבח באהבה

מגדלור ניוז צרכנות | 8.6.2025 | 20:35


צילומים: מסעדת סעדה

בימים שבהם לא תמיד מתחשק לעמוד ליד הסירים, יש מקום אחד בפרדס חנה שבו תוכלו לקבל בדיוק את מה שחיפשתם – אוכל ביתי, מבושל באהבה, שמחזיר אתכם היישר למטבח של סבתא. "סעדה – בית של אוכל", הממוקמת בכיכר אגד לשעבר, מציעה חוויה קולינרית אותנטית של אוכל צפון אפריקאי משובח, המבושל בעבודת יד ובקפידה, בטעמים של פעם.

בכל יום חמישי מתחדש התפריט ומציע שלל מנות מנחמות, כמו טבחה בסלק, קציצות בקר מרוקאיות, קציצות עוף אלג'יראיות בשום ולימון, תבשיל כרעי עוף עם חומוס ופלפלים בנוסח מרוקאי, ירקות ממולאים בתערובת בשר, אורז ועשבי תיבול, מרק ירקות טבעוני מרענן, וכמובן – קוסקוס עבודת יד, כמיטב המסורת.

הקהל המקומי כבר יודע – כשהקציצות של "סעדה" נכנסות לרוטב, מדובר בחגיגה של ממש. וכשבחוץ חם? מרק הירקות הקליל של המקום מספק בדיוק את הפינוק הנכון ליום קיץ ישראלי. את הכל אפשר לקחת גם בטייק אווי או במשלוח. "אנחנו מבשלים לאנשים כאילו אנחנו מבשלים למשפחה שלנו," אומרים ב"סעדה". "הסירים כאן מלאים לא רק במרכיבים טריים, אלא גם בזיכרונות ובאהבה."

עוד חדשות
guest
0 .
Inline Feedbacks
View all comments

עוד כתבות

- Advertisment -
- Advertisment -
Google search engine
- Advertisment -
Google search engine
- Advertisment -
Google search engine