אות הטיילות של החברה להגנת הטבע למנהל מצטיין בטיילות החינוכית הוענק ליריב יערי, המנהל לשעבר של בית הספר הדמוקרטי בגבעת אולגה שבחדרה.
האות ניתן ליערי על חינוך לטיילות, קידום הטיילות מול המערכות הפורמאליות וקידום חדשנות בטיילות, במסגרת כנס הטיילות החינוכית של החברה להגנת הטבע ומשרד החינוך שנערך ביום רביעי האחרון במוזיאון ישראל בירושלים, במעמד מנכ”ל משרד החינוך שמואל אבואב.
בחברה להגנת הטבע מציינים כי הטיילות החינוכית היא מרכיב משמעותי מאוד בתהליך החינוכי של התלמיד הישראלי, למען יצירת זיקה ושייכות לטבע, לחברה ולמדינת ישראל. בשנים האחרונות, חלו שינויים בטיילות החינוכית, אשר השפיעו על כל אלה.
בכנס, שנערך בשבוע שעבר ונחשב לראשון מסוגו בארץ, התכנסו כלל העוסקים במלאכה על מנת לדון בעתידה של הטיילות החינוכית מתוך אמונה שבחשיבה משותפת, יהיה אפשר להביא לשינוי אמיתי.
