יום שלישי, ספטמבר 23, 2025
Google search engine

חדשות מתפרצות ● השרון הצפוני | חדרה | מושבות | מנשה ● מגדלור ניוז


דיווחי מגדלור ניוז | ינואר 2025 |


 

26.1 | מה עשו מאות אנשים סמוך לאזור התעשייה של קיסריה ולמה כולם התפזרו משם בהוראת המשטרה?
שוטרי תחנת חדרה במחוז חוף חשפו הלילה מסיבת טבע עם מאות משתתפים סמוך לאיזור התעשיה בקיסריה, פיזרו אותם והחרימו את ציוד ההגברה.
שוטרי תחנת חדרה בשיתוף פעולה עם מוקד קיסריה איתרו במהלך הלילה מסיבת טבע בשטח פתוח באיזור התעשיה בקיסריה בהשתתפות מאות מבלים.

השוטרים הגיעו למקום, פיזרו את המבלים, החרימו ציוד ועיכבו לחקירה בתחנת המשטרה את מארגניה.
שוטרי מחוז חוף ימשיכו לפעול בכל הכלים העומדים לרשותם, לשם שמירה על הסדר הציבורי ומניעת הקמת אירועים פיראטיים בניגוד לחוק תחת כיפת השמיים אשר לא פעם הובילו לאסונות בהיעדר רישיון משטרתי ועמידה בתנאי הרישוי הנדרשים בהיבטי בטיחות ומטרדי רעש סביבתי. צילום: דוברות המשטרה

לפני כשבוע דיווחנו כי שוטרי מחוז חוף פיזרו הלילה שתי מסיבות טבע פיראטיות סמוך לחדרה ולאליקים, בהשתתפות מאות מבלים. הציוד הוחרם, ומארגני המסיבות צפויים להיחקר. המשטרה פועלת למניעת אירועים פיראטיים בניגוד לחוק בשל סכנות בטיחותיות. לעוד חדשות בנושא מסיבות פיראטיות – הקליקו

 


21.1 | תקרה קרסה בעמק חפר – בן 20 הובהל לבית חולים
בשעה 08:13 התקבל דיווח במוקד 101 של מד"א במרחב שרון על גבר שנפגע מחפץ כבד במועצה אזורית עמק חפר.
מדובר בתקרה שקרסה במהלך עבודת שיפוצים. חובשים ופראמדיקים של מד"א מעניקים טיפול רפואי ומפנים לבי"ח הלל יפה גבר בן 20 במצב קל עם חבלות באגן.

 


19.1 | שוטרי מחוז חוף פיזרו הלילה שתי מסיבות טבע פיראטיות סמוך לחדרה ולאליקים, בהשתתפות מאות מבלים. הציוד הוחרם, ומארגני המסיבות צפויים להיחקר. המשטרה פועלת למניעת אירועים פיראטיים בניגוד לחוק בשל סכנות בטיחותיות. לעוד חדשות בנושא מסיבות פיראטיות – הקליקו

 


17.1 | צוותי מד"א ומשטרה הוזעקו לפרדס חנה-כרכור לאחר דיווח על שמיעת ירי.
סביבות 9:00 הבוקר (שישי) התקבל ב 101 דיווח כי במבנה נטוש בשדרות הציונות בפרדס חנה נשמעו קולות ירי. ניידות מד"א ומשטרה הגיעו למקום והחלו בסריקות אולם לא מצאו נכון לעכשיו זירת אירוע.

 


16.1 | הלילה (21:00) מפגינים עשרות הורים מפרשת הגן שלנו באולגה, מלווים על ידי מטה המאבק למען הילדים, מול ביתה של תמי בן שבת אחת הסייעות בגן.
ההורים שצפו בסרטונים המתעדים את מעשי הצוות זעקו את זעקות הילדים, השמיעו הקלטות מהגן וכן את השיר אנחנו הילדים בביצוע מיקי מוכתר נשיאת העמותה, ילדי בית ספר למוזיקה סיטאר והורים ממטה המאבק למען הילדים.


16.1 | צפו בתיעוד תאונת דרכים שהייתה אתמול (ד') בכניסה לאור עקיבא מכיוון המחלף. צילום: בט"ש וחירום


16.1 | 15:49 | זכרון יעקב: כחלק מהתמיכה במאמץ המלחמתי וצורך בטחוני, במהלך היום ישמעו באזורנו קולות נפץ (ייתכנו פיצוצים עם רעש חזק).
מדובר בפעילות מוכרת ותקינה. כך נמסר ממחלקת בטחון ושעת חרום.


13.1 | 12:20 | רכב עלה באש בכביש החוף ליד אולגה. צוותי הרפואה של איחוד הצלה הוזעקו לכביש 2 בסמוך למחלף אולגה עקב דיווח על רכב שעולה באש.
חובשי איחוד הצלה דיווחו מהזירה כי נהגת הרכב כבת 60 יצאה מהרכב ללא פגע. כוחות כיבוי פעלו בזירה.
צילום: איחוד הצלה סניף חדרה


12.1 | 15:23 | שריפת מפסק תעשייתי בחדרה: צוותי כיבוי של תחנת חדרה פעלו לפני זמן קצר בשריפת מפסק פקט תעשייתי במטבח אולם אירועים ,ברחוב המסגר בחדרה. צוותי הכיבוי בפיקודו של רב רשף מגדי טיארה הגיעו למקום וזיהו עשן כבד אשר יוצא מהמטבח.
הצוותים החלו מיד בפעולות לכיבוי המוקד במטבח ומניעת התפשטות האש לשאר המטבח .במקביל ביצעו הצוותים סריקות לשלילת לכודים בעזרת מצלמה תרמית. בנוסף ביצעו הצוותים פעולות לשחרור חום ועשן ופעולות משלימות לשלילת מוקדי סיכון. חוקר דליקות מתחנת חדרה נוכח במקום ובודק את נסיבות פרוץ השריפה. צילומים: דובר תחנת כבאות חדרה


8.1 | 11:02 | אלימות בחדרה: בשעה 21:12 התקבל דיווח במוקד 101 של מד"א במרחב שרון על פצוע מאירוע אלימות שהובא לחבירה עם צוותי מד"א בכביש 30 בסמוך לצומת חדרה. חובשים ופרמדיקים של מד"א מעניקים טיפול רפואי ומפנים לבי"ח הלל יפה צעיר בן 23 במצב בינוני עם פציעות חודרות.


8.1 | 11:02 | בזכרון יעקב עדכנו כי כחלק מהתמיכה במאמץ המלחמתי וצורך בטחוני, במהלך היום ומחר (8-9/1/2025), ישמעו באזורנו קולות נפץ ופיצוצים. "מדובר בפעילות מוכרת ותקינה", נמסר ממחלקת בטחון ושעת חרום.


5.1 | 8:02 | בזכרון יעקב עדכנו כי במהלך היום ישמעו קולות נפץ וירי באזורנו כחלק מהתמיכה במאמץ המלחמתי.
מדובר בפעילות מוכרת ותקינה.


5.1 | 8:02 | הלילה: אזעקה הופעלה במושב תלמי אלעזר; טיל ששוגר מתימן לעבר תחנת הכוח 'אורות-רבין' יורט
אזעקה המתריעה מפני ירי רקטות וטילים הופעלה הלילה במושב תלמי אלעזר שבאזור חדרה. תושבים דיווחו על שמיעת הדי פיצוצים גם באזורים נוספים במרכז הארץ.
דובר צה"ל מסר כי ההתרעה הופעלה בהתאם למדיניות הביטחון, וכי טיל ששוגר מתימן יורט בהצלחה לפני שחצה לשטח ישראל. לא דווח על נפגעים או על נזק כתוצאה מהאירוע.
מדובר צה"ל נמסר כי הפרטים ממשיכים להיבדק, וכי מערכות ההגנה פעלו כמצופה. תושבים באזור התבקשו להישאר ערניים ולפעול בהתאם להנחיות פיקוד העורף.
הכוחות החות'יים פרסמו לקיחת אחריות על "תקיפת תחנת הכוח אורות רבין שבחדרה באמצעות טיל בליסטי היפרסוני מסוג 'פלסטין 2'". במהלך הלילה הופעלה התרעה בתלמי אלעזר שבאזור חדרה, והטיל יורט על-ידי צה"ל.


4.1 | 20:23 | תאונת דרכים בין רכב לטרקטורון בדרך הים בפרדס חנה
בשעה 14:51 התקבל דיווח במוקד 101 של מד"א במרחב שרון, על תאונת דרכים בין רכב לטרקטורון בדרך הים בפרדס חנה כרכור. חובשים ופראמדיקים של מד"א העניקו טיפול רפואי ופינו לבי"ח הלל יפה, גבר בן 45 במצב בינוני עם חבלות בראש ובגפיים ו-1 במצב קל. צילום: מד"א


4.1 | 10:01 | אמצע הלילה: רכב התנגש במעקה בטיחות ליד M הדרך
בשעה 02:32 התקבל דיווח במוקד 101 של מד"א במרחב שרון על רכב שהתנגש במעקה בטיחות בכביש 2 בסמוך למחלף ינאי. חובשים ופרמדיקים של מד"א מעניקים טיפול רפואי ומפנים לבי"ח הלל יפה 2 פצועים, בהם: גבר בן 25 במצב בינוני עם חבלת ראש ופצוע נוסף במצב קל.


1.1 | 16:01 | תאונת דרכים בצומת אלון, ליד גן שמואל
בשעה 14:08 התקבל דיווח במוקד 101 של מד"א במרחב שרון על רוכב אופנוע שנפגע ממשאית בכביש 650 סמוך לצומת אלון. חובשים ופראמדיקים של מד"א מעניקים טיפול רפואי ומפנים לבי"ח הלל יפה גבר בן 24 במצב בינוני עם חבלות באגן ובגפיים.


1.1 | 10:16 | הפסקת מים בפתאומיות למהלך היום: עיריית אור עקיבא הודיעה הבוקר כי במהלך היום לא תהיה אספקת מים בשכונת אורות למשך כ-4 שעות. בנוסף, בכל אזורי העיר לא תהיה אספקת מים לסירוגין.


30.12 | 18:42 | ברחוב רוטשילד בחדרה דיווחו כוננים כי בשוק העירוני נשמעו קולות ירי. לדיווח המלא


30.12 | 10:10 | המועצה האזורית מנשה הודיעה כי המעבר התת קרקעי להולכי רגל, מתחת לכביש 65, בצומת משמר הגבול (לשעבר) מוצף וחסום למעבר בשלב זה.


26.12 | 9:50 | עמק חפר: מתחם תחנת הדלק פז בצומת רופין נסגר, בעקבות פגיעה בצינור דלק.
כוחות כיבוי אש ובודקים מטעם המשרד להגנת הסביבה עורכים בדיקות מקיפות במקום.
כל הכבישים באזור פתוחים והתנועה מתנהלת ללא הפרעה.


26.12 | 9:50 | תאונת דרכים עם מספר כלי רכב התרחשה הבוקר בצומת המשטרה בחדרה | צפו >>


23.12 | 12:29 | ידעתם שיש מטבע קריפטו שנקרא חדרה?
ובכן הוא שווה בערך כמו בנק מזרחי כ- 10 מיליארד דולר(!) תרצו לדעת מה השימוש בו? אמממ משהו שקשור לתשלומים דיגיטליים וחוזים חכמים שאפשר למצוא (לכאורה) בעוד אלפי מטבעות מקבילים… מחדרה עד גדרה


4.12 | 11:07 | שריפת כלי צמ״ה בחדרה
צוותי כיבוי של תחנת חדרה פעלו בשריפת כלי צמ״ה ברחוב יקותיאל אדם בחדרה.
צוות הכיבוי בפיקודו של רשף עידן חליבה, כיבו במהירות את הכלי צמ״ה הבוער ובכך ומנעו את התפשטות האש לשטחים הסמוכים. הצוותים ביצעו סריקה נוספת בכלי ובסמוך אין לכודים במקום.


2.12 | 9:32 | כמות מסחרית של סמים החשודים כ"דוסה", קנביס וכסף מזומן רב נתפסו בדירה באור עקיבא. 2 תושבי אור עקיבא בשנות ה-30 לחייהם נעצרו ונכלאו.
במסגרת הפעילות בלשי תחנת חדרה ביצעו פשיטה משטרתית בבית פרטי באור עקיבא שם חשפו בדירה סמים החשודים כ"דוסה" וקנביס אשר עפ"י החשד היו מיועדים להפצה, בנוסף נתפסו אלפי שקלים במזומן החשודים כפדיון מפעילות פלילית.
החשודים תושבי אור עקיבא בשנות ה-30 לחייהם נעצרו לחקירה בתחנת חדרה ובסיומה נכלאו. בהתאם לצרכי החקירה וממצאיה תבקש המשטרה להאריך את מעצרם בבית המשפט בחדרה. הסמים נתפסו והועברו להמשך מיצוי חקירת ראיות במעבדות הזיהוי הפלילי של משטרת ישראל.


1.12 | 18:59 | שריפה בדירה ברחוב אלון בחריש
בשעה 18:51 התקבל דיווח במוקד 101 של מד"א מרחב שרון על דירה שעולה באש ברחוב אלון בחריש, חובשים ופרמדיקים של מעניקים טיפול רפואי ראשוני לדיירים שהיו בבנין, ומסייעים בפינוי הבניין.


1.12 | 13:25 | 5 שב"חים תושבי יהודה ושומרון נתפסו ע"י שוטרי מחוז חוף ברכב מסחרי בחדרה
שוטרי תחנת חדרה במחוז חוף פועלים ללא הרף למען ביטחונו ושלומו של הציבור תוך כך בפעילות השוטרים במהלך סוף השבוע בעיר, אותרו 5 שוהים בלתי חוקיים בתוך רכב מסחרי אשר שהו ללא אישור כחוק. כלל החשודים נעצרו ונכלאו ובהתאם לצרכי החקירה וממצאיה תבקש המשטרה להאריך את מעצרם בבית המשפט. צילום: דוברות המשטרה


1.12 | 10:03 | רוכב אופניים פצוע לאחר שמשאית פגעה בו בחדרה
בשעה 09:31 התקבל דיווח במוקד 101 של מד"א במרחב שרון על רוכב אופניים שנפגע ממשאית ברחוב האומן בחדרה. חובשים ופראמדיקים של מד"א מעניקים טיפול רפואי ומפנים לבי"ח הלל יפה גבר בן 69 במצב בינוני עם חבלה בגפיים.

עוד חדשות
guest
0 .
Inline Feedbacks
View all comments

עוד כתבות

- Advertisment -
- Advertisment -
Google search engine
- Advertisment -
Google search engine
- Advertisment -
Google search engine