האלבום החדש של איציק עובדיה כבר כאן – "בשביל הקפה"

הזמר-יוצר מאור עקיבא הוציא זה מכבר את אלבום הבכורה שלו עם שירים מקוריים. עובדיה: "רוצה להמשיך ליצור"


איציק עובדיה, אמן-יוצר מוכר באור עקיבא, לא עסק מזה תקופה בהופעות ובפרסום שירים חדשים. אלא שבשנה האחרונה חבר עובדיה למוזיקאי רובי ראובני באולפני שיר בתל אביב, והחל להוציא סינגלים חדשים – "האחת" ו"מוצא ניחומים" – שכתב והלחין עובדיה בעצמו. בהמשך התקדמו הסינגלים הבודדים לכדי אלבום שלום שיצא זה בכבר ברשת בשם "בשביל הקפה".
"אני רוצה להמשיך ליצור וזה המקום לציין שלא תמרה אישתי התוכנית לא הייתה יוצאת אל הפועל"
איציק עובדיה בהופעה. צילום: אולפני שיר
עובדיה (48), איש תיאטרון, משורר ומוזיקאי, נולד וגדל באור עקיבא. מאז ומתמיד קרא ספרים, כתב למגירה ובאמתחתו נצברו עד היום מאות שירים וכתבי עת. בבית הוריו שבשכונת קנדי בעיר, עומדת עד היום ספרייה עמוסה בספרים, ספרי שירה וציטטות, זכר לימי נערותו ולכמיהה למילה הכתובה. לימים הוא התחתן, עבר דירה ולקח עימו רבים מהספרים שליקט במהלך הזמן, והם נחים בבלאגן מאורגן בחדר מיוחד שהקצה להם. בשנים האחרונות פרסם שני ספרי שירה בהוצאת הספרים "הדובדבן": "פלירטוט עם דובדבן" ו"אשתי וערב".
מחר, שני 15.5 הוא יופיע במועדון "שבלול" בת"א לאחר מספר הופעות קטנות שביצע לאחרונה. עובדיה, בוגר להקה צבאית, הופיע בצעירותו באור עקיבא וברחבי הארץ. כיום, הוא מדריך ילדים מחוננים ב"טכנודע" בחדרה, במאי תיאטראות במתנ"ס בית אליעזר בחדרה, במאי תיאטרון "פרינג' חדרה", שחקן תיאטרון "החאן" בחדרה ועוד.
עובדיה אמר השבוע: "אני רוצה להמשיך ליצור וזה המקום לציין שלא תמרה אישתי שהקדשתי לי שבאלבום ('האחת') התוכנית לא הייתה יוצאת אל הפועל. כמו כן, הייתי רוצה לקבל הכרה מסוימת כזמר יוצר. למרות הרמת גבה פה ושם למשמע גילי המתקדם, רוב האנשים ממש חיכו לאלבום וציינו כי אני ראוי להפקתם של עוד אלבומים. בסך הכל אני זוכה לפרגונים מהסביבה וזה לא מובן מאליו".
האזינו לאלבום הבכורה של איציק עובדיה – בשביל החלב:

—————————————————-
הצטרפו לקבוצות הוואטסאפ של מגדלור ניוז:
לקבוצת מגדלור ניוז אונליין – כל החדשות מכל האזור • לקבוצת חמ"ל – הודעות חירום מידיות • לקבוצת חדשות חדרה • לקבוצת חדשות אור עקיבא • לקבוצת חדשות פרדס חנה-כרכור •  לקבוצת חדשות בנימינה-גבעת עדה  • לקבוצת חדשות זכרון יעקב • לקבוצת חדשות חריש
—————————————————-

קבע, סדיר, מילואים: הכירו את המשפחה מחדרה שהתגייסה למלחמה בהרכב מלא

סגן אלוף גיל כהן אחראי על מאגרי הדלק בצבא והוקפץ בבוקר השבת הארורה של ה-7 באוקטובר ●  שני בניו – קצין חי"ר בביסל"ח וחייל ביחידה מיוחדת של חיל האוויר, הוקפצו מעט אחריו ● עכשיו הוא מספר על הביקורים בעזה, ארוחת שישי בשטח והחלום לצאת למסעדה בהרכב משפחתי מלא ולחגוג את הניצחון 

קרא עוד »

במשך למעלה מ-13 שנים אנחנו מסקרים חדשות אזוריות!

האתר מגדלור ניוז הוא אתר חדשותי העובד ממש כמו ynet אך במתכונת אזורית. אנו מסקרים במהלך היום את כל המתרחש בערים וביישובים:

חדרה, פרדס חנה-כרכור, אור עקיבא, בנימינה-גבעת עדה, קיסריה, זכרון יעקב, ישובי חוף כרמל, עמק חפר, מנשה, אלונה, חריש ועוד.

במשך למעלה מ-13 שנים אנחנו מסקרים חדשות אזוריות!

האתר מגדלור ניוז הוא אתר חדשותי העובד ממש כמו ynet אך במתכונת אזורית. אנו מסקרים במהלך היום את כל המתרחש בערים וביישובים:

חדרה, פרדס חנה-כרכור, אור עקיבא, בנימינה-גבעת עדה, קיסריה, זכרון יעקב, ישובי חוף כרמל, עמק חפר, מנשה, אלונה, חריש ועוד.

דילוג לתוכן