שיפורים במערך פינוי האשפה בזכרון יעקב: חיישנים ואמצעים טכנולוגיים נכנסו לשירות

לאחרונה נכנסה חברת "מפעת" לשירות בטיפול פינוי האשפה בזכרון יעקב לאחר שזכתה במכרז פומבי של המועצה לאיסוף ופינוי אשפה ופסולת גזם.

במכרז שזכתה חברת "מפעת" נכללו דרישות המועצה המקומית למספר מערכות טכנולוגיות שעד כה לא היו במערך פינוי האשפה וצפויות לייעל ולשפר את רמת השירות לתושב.

בין היתר, החברה הזוכה התחייבה להציב מערכות שליטה ובקרה על מערך פינוי האשפה, על חשבונה. כדוגמת: מערכת מסוג RFID לכלל כלי האצירה וחיבורם למודול GIS אשר יאפשר להציג ע"ג מפה את מיקום כלל המשאיות העובדות בפינוי פסולת בברשות בזמן אמת, מיקום כלל מיכלי האצירה ברשות תוך סימונם באופן שונה כך שיהיה ניתן להבדיל בין המיכלים והצגת מידע עבור כל מיכל אצירה כגון: תפוסה באחוזים במכלים מוטמנים, מועד פינוי אחרון, מועד פינוי צפוי, כתובת גיאוגראפית, כתובת RFID ועוד.

כמו כן, החברה התחייבה להתקין על כל אחד מהמשאיות המשרתות את הרשות משדר סלולר לטובת שידור נתוני המיקום ונתוני הפינוי בזמן אמת ללב המערכת וקורא RFID אקטיבי אשר יאפשר זיהוי חד- ערכי של המיכל שהונף ופונה.

על גבי כלל מיכלי האצירה יותקנו תגי RFID פסיביים אשר יקנו למיכל הספציפי כתובת זיהוי חד-ערכית וישמש לזיהוי המיכל במערכת הניהול והבקרה. על מיכלי האצירה המוטמנים יותקנו בנוסף גם גלאי נפח.

נוסף על אמצעים אלו, החברה התחייבה להתקין, על המשאיות החדשות שתגענה בשנת 2020, שלוש מצלמות (קדמית, צד ימין וצד שמאל) לביצוע מעקב אחר משאיות הפינוי.

באמצעות הטכנולוגיה החדשה והדיווחים הממוחשבים המועצה המקומית תוכל לבצע פעולות בקרה יעילות ומהירות יותר על עבודות הפינוי כאשר כל עלויות הרכישה, התקנה, הטמעה וההדרכה של האמצעים הללו יהיו על חשבון החברה בלבד.

מסעדת הבשרים שפעלה בתל אביב נוחתת באור עקיבא – בניחוח ארגנטינאי

ריקו ריקו (Rico Rico), מסעדה דרום אמריקאית, ארגנטינאית חדשה, נחתה באור עקיבא. המסעדה החדשה מציעה המבורגרים ובוריטו בטעמים ייחודיים מהמטבח הדרום אמריקאי. למסעדה כשרות מהדרין, והבעלים, אנדראס, הגיע לאור עקיבא

קרא עוד »
—————————————————-
הצטרפו לקבוצות הוואטסאפ של מגדלור ניוז:
לקבוצת מגדלור ניוז אונליין – כל החדשות מכל האזור • לקבוצת חמ"ל – הודעות חירום מידיות • לקבוצת חדשות חדרה • לקבוצת חדשות אור עקיבא • לקבוצת חדשות פרדס חנה-כרכור •  לקבוצת חדשות בנימינה-גבעת עדה  • לקבוצת חדשות זכרון יעקב • לקבוצת חדשות חריש
—————————————————-

אור ים סנטר באור עקיבא: עסקים נפתחים ומאפיית "אגמי" פותחת סניף חדש

המרכז המסחרי בשכונה הדרומית החדשה באור עקיבא יכלול כ-3,000 מ"ר משרדים וכ- 5,000 מ"ר לשימושים מסחריים מגוונים. בין השוכרים שכבר הבטיחו את מקומם, הוא סניף של רשת שוק העיר מקבוצת ביכורי שדה שתפתח את הסניף הכי צפוני שלה

קרא עוד »

במשך למעלה מ-13 שנים אנחנו מסקרים חדשות אזוריות!

האתר מגדלור ניוז הוא אתר חדשותי העובד ממש כמו ynet אך במתכונת אזורית. אנו מסקרים במהלך היום את כל המתרחש בערים וביישובים:

חדרה, פרדס חנה-כרכור, אור עקיבא, בנימינה-גבעת עדה, קיסריה, זכרון יעקב, ישובי חוף כרמל, עמק חפר, מנשה, אלונה, חריש ועוד.

במשך למעלה מ-13 שנים אנחנו מסקרים חדשות אזוריות!

האתר מגדלור ניוז הוא אתר חדשותי העובד ממש כמו ynet אך במתכונת אזורית. אנו מסקרים במהלך היום את כל המתרחש בערים וביישובים:

חדרה, פרדס חנה-כרכור, אור עקיבא, בנימינה-גבעת עדה, קיסריה, זכרון יעקב, ישובי חוף כרמל, עמק חפר, מנשה, אלונה, חריש ועוד.

דילוג לתוכן