מגדלור ניוז צרכנות | 22.5.2025 | 21:00

אם אתם מחפשים ארוחת בשרים טעימה ולא יקרה בלב פרדס חנה-כרכור — שימו לב למבצע הבא: מרכז השווארמה שבכיכר המרכזית של היישוב מציע שיפוד פרגית או שתי קציצות קבב בפיתה, במחיר קבוע ונגיש של 30 שקלים בלבד.
מדובר במקום מוכר בקרב המקומיים, שממוקם בפינה אסטרטגית ברחוב המוביל לשוק ולמרכז המסחרי. השלט הבולט "בשרים על האש" לא משאיר מקום לטעויות — כאן צולים ברצינות, ומציעים עסקה ש"אסור לפספס", כפי שמופיע בפרסום שלהם.
בין הלקוחות המרוצים תמצאו גם מי שמהלל את המחיר ואת הטעם, אך יש גם הערות על הצורך בשיפור התיבול. עם זאת, רבים מציינים לחיוב את היחס ההוגן בין המחיר לאיכות, את השירות הידידותי ואת העובדה שהפיתה לא נקרעת ונותנת כבוד למנה.
בימים שבהם המחירים רק עולים, נחמד לראות מי שבוחר ללכת נגד הזרם — ולהשאיר את המחירים על האש, ולא על הלקוח.
איזו תת רמה
פרסומת בלי מסווה