לקראת החג משיקה רשת הגלידריות הגלילית 'בוזה' סורבה טבעוני חדש במהדורה מוגבלת בטעם תפוח, שקדים וקינמון, לצד כניסתו של קינוח סינבון חם לרשת. תפוחים מגידולים בגליל. את הטעם החדש תוכלו לטעום גם בסניף 'בוזה' בבנימינה ברחוב המייסדים.
הטעם החדש, בהשראת ראש השנה, מצטרף לקולקציית הסורבטים של בוזה, שמכילים פרי טבעי והם מרעננים, עשירים בטעמים ובריאים יותר, מבלי לוותר על חוויית פינוק אמיתית. בנוסף, הסינבון, מאפה רך ומפנק עם שכבת חמאה, סוכר וקינמון, ייכנס מעתה באופן קבוע לסניפי הרשת.
במקביל, ב־16.9 תפתח בוזה סניף חדש בקיבוץ דפנה במתחם "דפנהל'ה". הסניף החדש יתפרס על פני כ 50 מ"ר ויציע את מגוון טעמי הרשת, קינוחים וחוויית בילוי לכל המשפחה.
גיל קישינובסקי מנכ"ל הרשת: "אנחנו שמחים לפתוח את השנה החדשה עם טעמים חגיגיים ועם סניף חדש בצפון. השילוב בין חומרי גלם גליליים טריים לבין חדשנות וקולינריה איכותית הוא מה שמייחד את בוזה מאז הקמתה".
קראו גם >>
- שנה של התחלה חדשה: שורת קצינים צעירים מחדרה והסביבה סיימו קורסים יוקרתיים בצה"ל
- עדכוני רכבת ישראל | 22.9 | תנועת הרכבות בראש השנה ובחג
- לאוהבי הז'אנר: דותן פולק, סופר צעיר מאור עקיבא מוציא ספר ביכורים
- נתניה || עדכונים מסביב לעיר – 21-27.9.25
- אחרי הכישלון במחלקת הדוברות: עיריית אור עקיבא מחפשת דובר חדש; אתר חדש כבר בקנה – שנתיים בלבד לאחר הקודם
בוזה, שנוסדה בקיבוץ סאסא שבגליל העליון, מציעה גלידת בוטיק גלילית איכותית המיוצרת מחומרי גלם עונתיים וטריים, בשיתוף פעולה עם חקלאי הגליל. כיום מונה הרשת 12 סניפים מצומת הגומא ועד ים המלח.