יום שני, ספטמבר 22, 2025
Google search engine

רשת הגלידה 'בוזה' בבנימינה חוגגת את ראש השנה עם טעם חגיגי חדש במהדורה מוגבלת

רשת הגלידה הגלילית בוזה חוגגת את ראש השנה עם טעם חגיגי חדש במהדורה מוגבלת ופתיחת סניף נוסף בצפון

לקראת החג משיקה רשת הגלידריות הגלילית 'בוזה' סורבה טבעוני חדש במהדורה מוגבלת בטעם תפוח, שקדים וקינמון, לצד כניסתו של קינוח סינבון חם לרשת. תפוחים מגידולים בגליל. את הטעם החדש תוכלו לטעום גם בסניף 'בוזה' בבנימינה ברחוב המייסדים.

בוזה בנימינה – צילום בוזה

הטעם החדש, בהשראת ראש השנה, מצטרף לקולקציית הסורבטים של בוזה, שמכילים פרי טבעי והם מרעננים, עשירים בטעמים ובריאים יותר, מבלי לוותר על חוויית פינוק אמיתית. בנוסף, הסינבון, מאפה רך ומפנק עם שכבת חמאה, סוכר וקינמון, ייכנס מעתה באופן קבוע לסניפי הרשת.

במקביל, ב־16.9 תפתח בוזה סניף חדש בקיבוץ דפנה במתחם "דפנהל'ה". הסניף החדש יתפרס על פני כ 50 מ"ר ויציע את מגוון טעמי הרשת, קינוחים וחוויית בילוי לכל המשפחה.

גיל קישינובסקי מנכ"ל הרשת: "אנחנו שמחים לפתוח את השנה החדשה עם טעמים חגיגיים ועם סניף חדש בצפון. השילוב בין חומרי גלם גליליים טריים לבין חדשנות וקולינריה איכותית הוא מה שמייחד את בוזה מאז הקמתה".

קראו גם >>

בוזה, שנוסדה בקיבוץ סאסא שבגליל העליון, מציעה גלידת בוטיק גלילית איכותית המיוצרת מחומרי גלם עונתיים וטריים, בשיתוף פעולה עם חקלאי הגליל. כיום מונה הרשת 12 סניפים מצומת הגומא ועד ים המלח.

עוד חדשות
guest
0 .
Inline Feedbacks
View all comments

עוד כתבות

- Advertisment -
- Advertisment -
Google search engine
- Advertisment -
Google search engine
- Advertisment -
Google search engine