המסעדה בקיסריה יוצאת לערבי קונספט ותארח שפים אורחים

המסעדה בקיסריה יוצאת לערבי קונספט ותארח שפים אורחים

-

מגדלור-פיד ♋

מסעדת אולה קאלה בקיסריה יוצאת בימים אלו בסדרת ערבי קונספט חדשה בהם שף המסעדה נתי אבגי, יארח בכל פעם שף מקומי אחר לערב ייחודי שיביא לשילוב קולינארי מרתק לטובת אורחי המסעדה.

הערב הראשון יתקיים ביום רביעי ה- 9.3 ובו שף טל אזולאי, שף צעיר ובועט יתארח ויציג תפריט יצירתי צבעוני ועשיר הכולל מנות ראשונות כגון: טרטר סינטה, סיגר אנטריקוט וצנוברים, סביצ’ה בר ים על הסכין, קבב דג ים ועיקריות כמו סטייק אנטריקוט פרימיום 250 ג’ לצד פירה כמהין וערמונים, צלעות טלה בייבי מקוצבות במרינדת עשבים, חזה אווז מקורמל לצד פאבה וסלט חמצמץ, פסטה פפרדלה ושפונדרה מפורקת, לברק שלם צלוי בטאבון, שיפוד פטריות יער סקורדליה וספנק אורזו ועוד.

“שף נתי אבגי מארח את שף טל אזולאי” – רביעי 9.3 החל משעה 20:00 .
מסעדת אולה קאלה, יווניה כשרה , אלון התבור 11, פארק התעשייה הדרומי, קיסריה. יש להזמין מקום מראש.

פרסמו במגדלור ניוז ותגיעו לעשרות אלפי קוראים וגולשים מכל האזור מידי חודש

השאירו פרטים ונציג האתר יחזור אליכם עם הצעה שמתאימה לכל תקציב >>

הצטרפו אלינו


דילוג לתוכן