Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

חוסם פרסומות בנייד שלך מופעל!

גולשים יקרים, התוכן באתר הינו חינמי ומתאפשר בזכות המפרסמים שלנו. אנא כבו את חוסם הפרסומות על מנת להמשיך לקרוא. לא יודעים איך? צרו עימנו קשר בוואטסאפ: wa.me/972586672383

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO

מגדלור ניוז

מיוחד לפסח: מתכון לפילה סלמון וברוקולי בתנור לשולחן החג

לקראת ארוחת חג הפסח חברת ישרקו, חולקת מתכון חגיגי ועשיר בטעמים – פילה סלמון וברוקולי בתנור ברוטב חמאה ויין עם רוזמרין ולימון. 

פילה סלמון וברוקולי בתנור ברוטב חמאה ויין עם רוזמרין ולימון – מתכון מנצח לחג וקל להכנה.

מצרכים:
פילה סלמון כ 1.5 ק”ג (מומלץ: סלמון של מותג סנפיר)
200 גרם חמאה חתוכה ל 20 קוביות
חצי כוס יין לבן חצי יבש
5 שיני שום פרוסות דק
1 לימון פרוס
4 ענפי רוזמרין טרי
1 שקית ברוקולי (מומלץ: טבע פרוסט)
מלח פלפל

// צילום: יח”צ

אופן ההכנה: יש להניח את פילה הסלמון בתבנית ולפזר סביבו את פרחי הברוקולי. מסדרים את קוביות החמאה על הפילה והברוקולי, מסדרים את פרוסות הלימון מעל הפילה, מפזרים את הרוזמרין ופרוסות השום. יוצקים מעל את היין ומפזרים מלח ופלפל באופן שווה. וסוגרים היטב בנייר כסף ומכניסים לתנור שחומם מראש ל 180 מעלות.

לאחר 15 דקות מוציאים מהתנור, מורידים את נייר הכסף ובעזרת כף מרטיבים את הסלמון ופרחי הברוקולי מהרוטב שנוצר בתבנית. מחזירים לתנור ל5 דקות נוספות ללא כיסוי לצורך השחמה וסיום הבישול.

חג שמח ובתאבון…

את מוצרי המתכון ניתן לרכוש בסניפי טיב טעם בכל רחבי הארץ או באמצעות אתר המכירות און ליין גם בשבת ובחג.

דילוג לתוכן