מיוחד לפסח: מתכון לפילה סלמון וברוקולי בתנור לשולחן החג

מתכון חגיגי ועשיר בטעמים המשלב רוטב חמאה ויין עם רוזמרין ולימון
grilled whole salmon fillet with lemon and rosemarry

מיוחד לפסח: מתכון לפילה סלמון וברוקולי בתנור לשולחן החג

מתכון חגיגי ועשיר בטעמים המשלב רוטב חמאה ויין עם רוזמרין ולימון

מגדלור-פיד ♋

לקראת ארוחת חג הפסח חברת ישרקו, חולקת מתכון חגיגי ועשיר בטעמים – פילה סלמון וברוקולי בתנור ברוטב חמאה ויין עם רוזמרין ולימון. 

פילה סלמון וברוקולי בתנור ברוטב חמאה ויין עם רוזמרין ולימון – מתכון מנצח לחג וקל להכנה.

מצרכים:
פילה סלמון כ 1.5 ק”ג (מומלץ: סלמון של מותג סנפיר)
200 גרם חמאה חתוכה ל 20 קוביות
חצי כוס יין לבן חצי יבש
5 שיני שום פרוסות דק
1 לימון פרוס
4 ענפי רוזמרין טרי
1 שקית ברוקולי (מומלץ: טבע פרוסט)
מלח פלפל

// צילום: יח”צ

אופן ההכנה: יש להניח את פילה הסלמון בתבנית ולפזר סביבו את פרחי הברוקולי. מסדרים את קוביות החמאה על הפילה והברוקולי, מסדרים את פרוסות הלימון מעל הפילה, מפזרים את הרוזמרין ופרוסות השום. יוצקים מעל את היין ומפזרים מלח ופלפל באופן שווה. וסוגרים היטב בנייר כסף ומכניסים לתנור שחומם מראש ל 180 מעלות.

לאחר 15 דקות מוציאים מהתנור, מורידים את נייר הכסף ובעזרת כף מרטיבים את הסלמון ופרחי הברוקולי מהרוטב שנוצר בתבנית. מחזירים לתנור ל5 דקות נוספות ללא כיסוי לצורך השחמה וסיום הבישול.

חג שמח ובתאבון…

את מוצרי המתכון ניתן לרכוש בסניפי טיב טעם בכל רחבי הארץ או באמצעות אתר המכירות און ליין גם בשבת ובחג.

פרסמו במגדלור ניוז ותגיעו לעשרות אלפי קוראים וגולשים מכל האזור מידי חודש

השאירו פרטים ונציג האתר יחזור אליכם עם הצעה שמתאימה לכל תקציב >>

—————————————————-
הצטרפו לקבוצות הוואטסאפ של מגדלור ניוז:
לקבוצת מגדלור ניוז בזמן אמת – כל החדשות מכל האזור • לקבוצת חדשות חדרה • לקבוצת חדשות אור עקיבא • לקבוצת חדשות פרדס חנה-כרכור •  לקבוצת חדשות בנימינה-גבעת עדה  • לקבוצת חדשות זכרון יעקב
—————————————————-

הצטרפו אלינו


דילוג לתוכן