raz_izhak אז חנוכה ממש עוד שניונת, קבלו מתכון לסופגניות מהירות וטעימות ברמות!
המתכון:
3 כוסות קמח רגיל(420 גרם)
2 כפיות אבקת אפייה( שקית)
2 ביצים גודל לארג׳
2 אשל (400 מ״ל ביחד)
4 כפות סוכר. לערבב הכל יחד.
לשים בשקית זילוף עם צנטר חלק , לחמם את השמן ל 165 מעלות ולזלף לתוכו. לחכות עד שמשחים, להוציא ולפזר סוכר. אפשר להוסיף גם קינמון.
maayan.shtrudel || טוב אלה הסופגניות הכי קלות באחריווווות!!! רק שני מרכיבים ועם טריק פשוט וגאוני של שקית זילוף.
לבצק:
כוס קמח תופח
גביע יוגורט 3% (200 מ״ל)
מערבבים את הקמח והיוגורט בקערה, מעבירים לשקית זילוף ואמצעות מספריים ״גוזרים״ סופגניית לתוך שמן עמוק. כשהן זהובות מוציאים אותן מיד לצלחת, מפזרים אבקת סוכר ומזלפים נוטלה.