יום שלישי, ספטמבר 23, 2025
Google search engine

קולות נפץ וזמזום באוויר: פעילות ביטחונית מורגשת באזור חדרה והסביבה


דיווחי מגדלור ניוז | 26.2.25 | 10:17


השבוע עשויים להישמע קולות פיצוצים, חלקם בעלי עוצמה גבוהה, ברחבי אזור זכרון יעקב, אור עקיבא  והמושבות בשעות הבוקר והצהריים. מחלקת הביטחון ושעת החירום של מועצת זכרון יעקב הבהירה כי מדובר בפעילות מוכרת ותקינה, כחלק מהמאמץ הביטחוני והמבצעי של כוחות הביטחון.

המועצה נאלצת להוציא את ההבהרות כמעט בכל יום, לאחר שרבים מהתושבים מביעים דאגה מההתרחשויות הבלתי שגרתיות.

במקביל, תושבי חדרה, אור עקיבא והמושבות שבאזור שומעים מזה מספר חודשים את הזמזום המתמשך הנשמע כמעט לאורך כל שעות היממה, מהבוקר ועד שעות הלילה המאוחרות.

פניות רבות שהתקבלו במערכות המקומיות וברשויות הובילו לבדיקה, שממצאיה עברו צנזורה צבאית. על פי בדיקה של "מגדלור ניוז", מקור הרעש נובע משילוב של מטוסים קלים וכלי טיס בלתי מאוישים (כטב"ם) הפועלים מטעם רשויות ישראליות בנושאים ביטחוניים במרחב ומשמיעים זמזום בלתי פוסק.

עוד חדשות
guest
0 .
Inline Feedbacks
View all comments

עוד כתבות

- Advertisment -
- Advertisment -
Google search engine
- Advertisment -
Google search engine
- Advertisment -
Google search engine