דיווחי מגדלור ניוז | 19.2.25 | 10:51
דוחות מנהליים לאוהדים במשחק הכדורגל:
שוטרי מחוז חוף רשמו השבוע במשחק הכדורגל באצטדיון "סמי עופר", 6 דו"חות מנהלים בסך 2,000 שקלים לאוהדי כדורגל שמורחקים מהמשחקים ולא התייצבו הערב כנדרש בתחנת המשטרה. ודו"ח נוסף לאוהד שהשליך חפץ לעבר המגרש
שוטרי מחוז חוף במרחב כרמל שפעלו הערב לאיתור אוהדים מורחקים, וכפי שנקבע להם בתנאי ההרחקה להתייצב בתחנת המשטרה בעת משחקי הקבוצה, רשמו 6 דו"חות על סך 2,000 ₪ כל אחד, למורחקים שלא קיימו את ההרחקה.
בנוסף במהלך המשחק נרשם קנס מנהלי עפ"י חוק הספורט בסך 1,500 ש"ח לאוהד בן 18 תושב חדרה שהשליך חפץ לעבר המגרש.
האוהדים אשר לא התייצבו להרחקה שנקבעה לאחר שימוע על פי חוק הספורט נאכפו בקנס של אלפי ש"ח, האוהדים היו מורחקים למשך 180 ימים ממשחקי כדורגל של הקבוצה בכלל האצטדיונים בארץ.
משטרת ישראל מחוז חוף מבהירה: “משטרת ישראל תפעל באפס סובלנות עפ"י ל’חוק אלימות בספורט’, שמטרתו לאפשר לאוהדי הספורט השונים חווית ספורט מכל סוג שהוא, ותמצה את הדין עם אלה שיפרו את החוק