יום שלישי, ספטמבר 23, 2025
Google search engine

מורה בתיכון בית אליעזר בחדרה שבת לבדו למען החזרת החטופים – וזוכה לתגובות מעורבות [וידאו]

מחקרים מראים שביטוח בריאות פרטי מעלה את תוחלת החיים. אז למה כדאי להצטייד בביטוח פרטי ומה הוא בעצם נותן? הפרטים המלאים לפניכם

דיווחי מגדלור ניוז | 11.3.25 | 11:46


Image

מורה מתיכון בית אליעזר בחדרה בחר לשבות במשך מספר ימים לבדו בקריאה להחזרת החטופים, כך דווח למערכת מגדלור ניוז על ידי עוברי אורח. לדברי המקורות, המורה אינו מקבל שכר על ימי השביתה וזוכה לתגובות מעורבות – מצד אחד עידוד ותמיכה, ומנגד גם קללות ותגובות ניציות מצד נהגים חולפים.

התלמידים, שהופתעו מהצעד החריג, סיפרו כי מדובר במורה מסור ואכפתי שהחליט לפעול מתוך תחושת שליחות. המורה עצמו הדגיש כי שביתתו אינה נובעת ממניעים פוליטיים ואינה קשורה לימין או לשמאל. לדבריו, מטרתו היא אחת: להביא למודעות את מצבם של החטופים ולקרוא להשבתם המהירה.

צילום: אור חומוס 

"זה לא עניין פוליטי, זה עניין אנושי", אמר המורה לעוברים ושבים. "אני כאן למען המשפחות ולמען מי שטרם שב הביתה."

מי שעוד פרסם את הסיפור הוא עיתונאי הרשת דניאל עמרם. "מורה בבית ספר תיכון חדרה בית אליעזר שובת כבר שבועות עד שכל החטופים יחזרו משבי חמאס: המורה מגיע לבית הספר בשבועות האחרונים אך מסרב ללמד בשיעורים, במקום זה עומד עם שלט ״אני שובת עד שמחזירים את החטופים״. לא משנה כמה מתחננים אליו המורים או הילדים הוא לא זז. ואוו".

כאמור, עמרם לא מדייק והמורה יושב מספר ימים בלבד במקום, לפחות עד אתמול (10.3).

עוד חדשות
guest
0 .
Inline Feedbacks
View all comments

עוד כתבות

- Advertisment -
- Advertisment -
Google search engine
- Advertisment -
Google search engine
- Advertisment -
Google search engine