יום שלישי, ספטמבר 23, 2025
Google search engine

"נקי, כשר והשירות אדיב" מול "יקר, המחירים לא משתלמים": הבורגריה החדשה באור עקיבא שנמצאת בוויכוח הלקוחות

אנדרס, עולה מדרום אמריקה, שהביא לעיר קצת אווירה דרום אמריקאית, או כמו שהוא נוהג לציין "דרון אנריקנית, חברין" | תמצאו כאן המבורגרים, בוריטו וגם צ'ורוס אך הלקוחות עם דעות חלוקות בנוגע למחיר אל מול המוצרים

סצנת הבורגרים באור עקיבא ממשיכה לצבור תאוצה, ובורגריה חדשה שנפתחה לפני מספר שבועות במרכז המסחרי שבשכונת אורות בשד' דוד המלך נמצאת במחלוקת וויכוח בין הממליצים והפחות ממליצים בעיר. 

המקום החדש בשם "ריקו ריקו" הוקם על ידי בפרסומיו. יש כאן מספר סוגים של מנות המבורגר, לצד בוריטו – שזו בעצם הטורטיה המפורסמת במגוון מילואים. מחפשים מתוק לקינוח בסגנון ארגנטינאי? תמצאו כאן את הצ'ורוס המפורסם.

ומה חושבים התושבים מאז נפתחה המקום החדש – שהוא גם כשר למהדרין? אז יש כמה וכמה דעות חלוקות. "חייב לפרגן להמבורגר ריקו ריקו של אנדרס שבשדרת דוד המלך", כתב לאחרונה מוטי ברשתות החברתיות. "לפני חודש פורסם כאן בקבוצה והיום אכלנו אצלו והיה פשוט מצויין. בנוסף התפוצצנו מהפינוקים שהביא לנו לשולחן".

גם תושבת העיר, אריקה מאוד ממליצה: "למי שמחפש עוד מסעדה מקומית טעימה עם מחירים טובים – ממליצה על ״ריקו ריקו״, מסעדה חדשה שנפתחה בכיכר של דוד המלך באורות. תפריט המבורגרים וטורטיות, צורוס מתוק וטעים למי שאוהב. אכלנו היום והיה ממש טעים, הכל טרי ונקי. למי ששומר – זה כשר למהדרין. הבעלים נחמדים ומשקיעים, חשוב להם שהלקוחות יהיו מרוצים. סוגר פינה לגמרי".

מהצד השני, יש כאלה שבחרו לבקר – ובעיקר את מחירון התפריט. "יקר!", מציין יוני, "מחירים של מקדונלדס 50 שח ומעלה להמבורגר". ירוחם הוסיף: "יקר…יקר…בהשוואה לרמת המוצר ואיכותו.".

עוד חדשות

2 הערות

guest
2 .
Inline Feedbacks
View all comments
Anonymous
Anonymous
30/01/2024 09:57

למבקר המתלונן …למה ככה? במקדונלדס המתועש והדוחה עם הטעם התעשייתי אין לך בעיה לשלם 50שח אבל כאן במסעדה שמכינים הכל ביד עם בשר איכותי וטוב ואני חייב לציין שמאוד מאוד טעים לשלם 60שח זה הרבה????

עוד כתבות

- Advertisment -
- Advertisment -
Google search engine
- Advertisment -
Google search engine
- Advertisment -
Google search engine