יום שלישי, ספטמבר 23, 2025
Google search engine

אישה נהרגה בתאונת דרכים קטלנית בכביש 67 סמוך לבת שלמה

שוטרי מרחב מנשה נערכו אמש (שישי, 1.9) לפתיחת שנת הלימודים החדשה ולשובם של אלפי תלמידים ובני נוער ל- 121 בתי הספר בתחום מרחב מנשה.

דיווחי מגדלור ניוז | 19.4.25 | 20:13


צילומים: מד"א

בוחני תאונות הדרכים של מרחב מנשה החלו בחקירת נסיבות תאונת דרכים בין 2 כלי רכב בכביש 67 סמוך לבת שלמה.
בשעה 19:06 התקבל דיווח במוקד 101 של מד"א במרחב שרון, על תאונת דרכים בין 2 כלי רכב בכביש 67 סמוך למחלף בת שלמה. חובשים ופראמדיקים של מד"א ביצעו פעולות החייאה כשבסופן נאלצו לקבוע את מותה של צעירה כבת 20 ומעניקים טיפול רפואי ומפנים לבי"ח רמב"ם, 2 פצועים במצב קל.

חובש רפואת חירום במד"א יוסף פרידמן, סיפר:
"מדובר בתאונת דרכים קשה עם פגיעות פח קשות ברכבים. צעירה כבת 20 הייתה לכודה כשהיא מחוסרת הכרה ללא דופק וללא נשימה עם חבלה רב מערכתית. מיד ביצענו פעולות החייאה שכללו עיסויים הנשמות ומתן תרופות כשבסופן לצערנו נאלצנו לקבוע את מותה במקום. במקביל צוותים נוספים טיפלו ב-2 נפגעים במצב קל."

כוחות משטרה של תחנת זכרון יעקב יחד עם בוחני תאונות הדרכים של מרחב מנשה נמצאים במקום והחלו בחקירת נסיבות התאונה.

כביש 67 ממערב למזרח בין צומת שפייה למחלף בת שלמה נחסם לתנועה לאחר התאונה וציבור הנהגים התבקש להימנע מלהגיע לאזור ולנסוע בדרכים חלופיות.

עוד חדשות
guest
0 .
Inline Feedbacks
View all comments

עוד כתבות

- Advertisment -
- Advertisment -
Google search engine
- Advertisment -
Google search engine
- Advertisment -
Google search engine