התעצבן על הקול הגבוה של הבת שלו, ועלול לחטוף: ד', גבר בן 79 מחדרה, איים על הבת שלו וגם באוזניי השוטרים שהגיעו לדירה בה הוא גר, והכל בגלל שעוצמת הקול של הילדה לא היה לטעמו.
על פי עובדות כתב האישום, הצעירה התגוררה ביחידת דיור בבית של אביה ברחוב הראשונים בחדרה. באחד הלילות סמוך לשעה 21:00, שהתה הבת בביתו של אביה ושוחחה עם אמה. קול הדיבור הרם שנבע משיחת השתיים הפריע למנוחתו והוא התעצבן.
הוא לא הסתפק בהערה והחל לצעוק לעבר בתו ודרש שקט. הוא התקדם למטבח הבית, לקח סכין מטבח והחל לאיים על הבת בפגיעה בה. האישה החלה להימלט מהאב כשזה רודף אחריה. לבסוף הצליחה לצאת מהדירה אל הרחוב.
האישה התקשרה למשטרה וסיפרה להם כי אביה מאיים עליה עם סכין מטבח. אל המקום הגיעו שני שוטרים ונכנסו אל הדירה. אז איים האב גם באוזניהם, כך מתאר כתב האישום, כי יפגע בה ויהרוג אותה.
כתב האישום הוגש בבית המשפט השלום בחדרה ונידון בימים אלה.