יום שלישי, ספטמבר 23, 2025
Google search engine

בעקבות מפגעים: המגרש הסינטטי הפופולרי הזה נסגר באור עקיבא


דיווחי מגדלור ניוז | 3.2.25 | 10:10


מגרש הקט-רגל ע״ש גבי גאוי (סמוך לקניון אורות) נסגר אתמול בבוקר (2.2), וזאת בעקבות מפגעים שהתגלו במגרש.

בין היתר הבעיות הן שחיקת המשטח של הדשא הסינטטי במקום, בורות עמוקים ומפגעים נוספים המסכנים את שלום חובבי הספורט.

הבורות במגרש ע"ש גבי גאוי ז"ל באור עקיבא | אגף הספורט

בהתאם לכך החליטה העירייה לסגור את המגרש והודיעה: "הכניסה למגרש אסורה בהחלט! העבריין ייענש". טרם ברור זמן הטיפול המשוער ומתי ייפתח המגרש הפופולרי מחדש.

לאחרונה הפציר אגף הספורט בעיריית אור עקיבא בתושבים – ״נא לשמור על הנקיון״, זאת על רקע הרס ולכלוך שמתרחשים לעיתים קרובות במתקני הספורט בעיר

מהאגף נמסר כי "עיריית אור עקיבא , עושה ככל שביכולתה על מנת לאפשר לחובבי הספורט בעיר להנות ממתקנים חדישים ונקיים , עיזרו לנו לממש זאת".

נזכיר כי לא אחת מגרשים נסגרו עקב וונדליזם וסכנה בטיחותית. אחד מהם שנסגר בחודשים האחרונים ונותר סגור עד היום הוא מגרש קטרגל בביאליק, שסבל מחורבן של ממש מצד המשתמשים בו.

עוד חדשות
guest
0 .
Inline Feedbacks
View all comments

עוד כתבות

- Advertisment -
- Advertisment -
Google search engine
- Advertisment -
Google search engine
- Advertisment -
Google search engine