Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

חוסם פרסומות בנייד שלך מופעל!

גולשים יקרים, התוכן באתר הינו חינמי ומתאפשר בזכות המפרסמים שלנו. אנא כבו את חוסם הפרסומות על מנת להמשיך לקרוא. לא יודעים איך? צרו עימנו קשר בוואטסאפ: wa.me/972586672383

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO

לרגל יום השוקולד מתכון להכנת עוגת שוקולד ‘טריקולד’ –  ללא גלוטן 

לרגל יום השוקולד מתכון להכנת עוגת שוקולד ‘טריקולד’ –  ללא גלוטן 

לרגל  יום השוקולד הבינלאומי, המתרחש ברחבי העולם מדי שנה ב-7 ביולי, הנחשב כחגיגה הכוללת צריכת שוקולד,  בעיקר כמנת קינוח מושלמת וכממתק הנחשק ביותר בעולם

שרית גז, הקונדיטורית של רשת קפה ביגה,  מציעה מתכון לעוגת  השוקולד הכי מיוחדת בביגה: ‘טריקולד’,  ללא גלוטן …מדובר בעוגת שכבות שוקולד בצבעים, טעימה, עשירה  ויפה להגשה, מתאימה כמנה אחרונה לכל ארוחה, ומותאמת גם לילדים ומבוגרים שנמנעים מלאכול גלוטן.

רכיבים לתחתית עוגת שוקולד פריך:
300 גרם פתי בר ללא גלוטן
100 גרם חמאה
1 חבילה שוקולד מריר 70% קקאו (100 גרם )

אופן ההכנה:
יש להמיס את השוקולד והחמאה במיקרו .
יש לטחון את הפתי בר ומוסיפים את המחאה והשוקלד לאחר המסה ומערבבים לעיסה אחת .
יש לשטח את התערובת על התבנית

  • שכבה שוקולד מריר:
  • 2 חבילות שוקלד מריר 70% קקאו (200 גרם )
  • 1 חבילה שמנת מתוקה 38% (250 מ”ל)
  • כפית ג’לטין
  • 1.5 כפות מים
צילום: יח”צ ביגה

יש להמיס את השוקולד במיקרו .יש לערבב בקערה את הגלטין והמים.
מקציפים שמנת במהירות בינונית ומוסיפים את השוקולד המומס והכלי עם המים והג’לטין בהדרגה.
יש לשטח על שכבת הפתי בר שכבה אחידה ולהכניס למקפיא למשך 20 דק , יש לשים לב שדפנות התבנית נקיות על מנת שבשכבות הבאו שראה את הצבעוניות הנכונה.

  • שכבה שוקולד חלב:
  • 2 חבילות שוקלד חלב (200 גרם )
  • 1 חבילה שמנת מתוקה 38% (250 מ”ל)
  • כפית ג’לטין
  • 1.5 כפות מים

יש להמיס את השוקולד במיקרו .יש לערבב בקערה את הג’לטין והמים.
מקציפים שמנת במהירות בינונית ומוסיפים את השוקולד המומס והכלי עם המים והג’לטין בהדרגה.
יש לשטח על שכבת השוקולד מריר שכבה אחידה ולהכניס למקפיא למשך 20 דק , יש לשים לב שדפנות התבנית נקיות על מנת שבשכבות הבאו שראה את הצבעוניות הנכונה.

  • שכבה שוקולד לבן:
  • 2 חבילות שוקלד לבן (200 גרם )
  • 1 חבילה שמנת מתוקה 38% (250 מ”ל)
  • כפית ג’לטין
  • 1.5 כפות מים

יש להמיס את השוקולד במיקרו .יש לערבב בקערה את הג’לטין והמים. מקציפים שמנת במהירות בינונית ומוסיפים את השוקולד המומס והכלי עם המים והג’לטין בהדרגה. יש לשטח על שכבת השוקולד חלב שכבה אחידה ולהכניס למקפיא למשך 20 דק , יש לשים לב שדפנות התבנית נקיות על מנת שבשכבות הבאו שראה את הצבעוניות הנכונה.

  • ציפוי שוקולדים גנאש
  • 1 חבילה שוקלד מריר (100 גרם )
  • 1 חבילה שוקלד חלב (100 גרם )
  • חצי מיכל שמנת מתוקה 38% (125 מ”ל)

יש להמיס את השוקולד במיקרו . ולערב את השמנת בהדרגה עם כף עד שנהיה אחיד. למזוג את הרוטב על השכבה העליונה על שכבת השוקלד לבן ולהכניס למקרר

מה אתם חושבים?

עקוב
Notify of
guest
0 .
Inline Feedbacks
View all comments
—————————————————-
הצטרפו לקבוצות הוואטסאפ של מגדלור ניוזר:
מגדלור ניוז אונליין – כל החדשות מכל האזור • חמ”ל – הודעות חירום מידיות • חדרה- חדשות חדרה • אור עקיבא – חדשות אור עקיבא • פרדס חנה-כרכור –חדשות פרדס חנה-כרכור •  בנימינה-גבעת עדה – חדשות בנימינה-גבעת עדה  • זכרון יעקב – חדשות זכרון יעקב •חריש – חדשות חריש • חוף הכרמל – חדשות חוף הכרמל •מנשה – חדשות מנשה • עמק חפר – חדשות עמק חפר
לכל הקבוצות של רשת מגדלור ניוזר – הקליקו
—————————————————-

במשך למעלה מ-13 שנים אנחנו מסקרים חדשות אזוריות!

האתר מגדלור ניוז הוא אתר חדשותי העובד ממש כמו ynet אך במתכונת אזורית. אנו מסקרים במהלך היום את כל המתרחש בערים וביישובים:

חדרה, פרדס חנה-כרכור, אור עקיבא, בנימינה-גבעת עדה, קיסריה, זכרון יעקב, ישובי חוף כרמל, עמק חפר, מנשה, אלונה, חריש ועוד.

במשך למעלה מ-13 שנים אנחנו מסקרים חדשות אזוריות!

האתר מגדלור ניוז הוא אתר חדשותי העובד ממש כמו ynet אך במתכונת אזורית. אנו מסקרים במהלך היום את כל המתרחש בערים וביישובים:

חדרה, פרדס חנה-כרכור, אור עקיבא, בנימינה-גבעת עדה, קיסריה, זכרון יעקב, ישובי חוף כרמל, עמק חפר, מנשה, אלונה, חריש ועוד.

דילוג לתוכן